Prim-vice PDL: La Dreapta, toti sunt mari in partidulete. Vor vedea ce mici sunt

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 17:44
2714 citiri
Prim-vice PDL: La Dreapta, toti sunt mari in partidulete. Vor vedea ce mici sunt

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a comentat discutiile despre gasirea unui prezidentiabil comun al partidelor de dreapta, in contextul in care presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a spus ca si-ar dori un tandem cu alt prim-vicepresedinte al PDL, Catalin Predoiu, pentru candidaturi la posturile de presedinte si premier al Romaniei.

Florea considera ca dreapta ar avea nevoie sa se uneasca, iar toti cei care "se vad mari" in partiduletele lor sa realizeze cat de mici sunt si abia atunci vor avea sansa de a da presedintele Romaniei.

"Toti sunt mari cand sunt in partidulete, extraordinar de bine pozitionati. Cand se vor uni cu adevarat or sa vada cat de mici sunt si cat e de lucru. Cand vor intelege acest lucru, vor putea sa ofere Romaniei un presedinte de dreapta", a spus primarul de Targu Mures pentru Ziare.com.

El a mai spus si ca poporul roman doreste un presedinte puternic, fara exhibitii si narcisisme politice.

"Poporul roman doreste un presedinte puternic. Am vazut modul in care un popor sanctioneaza un presedinte care nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, ma refer la istoria din ultimii 20 de ani. Cum ar fi fost ca Stefan cel Mare sa ridice mainile si sa spuna 'osteni, ne predam'.

Avand in vedere aceste doua lucruri, forta si un om cu fermitate, Dreapta romaneasca si in mod special ardelenii, care se manifesta mai de dreapta, nu vor sa vada exhibitii si narcisisme politice. Dreapta trebuie sa aiba capacitatea sa stea la masa, sa se uneasca si sa dea viitorul presedinte al Romaniei", a mai comentat Florea.

MRU: Ar putea exista tandemul Ungureanu presedinte si Predoiu premier sau invers

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a marturisit ca l-ar sustine pe prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, la functia de presedinte al Romaniei, daca acesta ar fi cel mai bine plasat candidat al dreptei.

"Trebuie un candidat si o dreapta unita in spatele lui. In dreapta se afla PDL, cel mai mare partid, cel mai bine organizat si apoi Alianta pentru Dreptate si Adevar - Forta Civica, PTCD, IRL si, de ce nu, Miscarea Populara.

Cred ca e un moment asemanator unui moment de adevar - daca partidele de dreapta au capacitatea de a vedea adevarul, de a si-l adjudeca. (...) Trebuie ca dreapta sa se uneasca si sa castige urmatoarele alegeri", a spus fostul prim-ministru, miercuri seara, la B1 Tv.

Citește și:
Elena Udrea, nou atac la justiție după ce ÎCCJ a decis că va mai sta în închisoare: ”O mână spală pe alta și amândouă încearcă să spele urma”
Elena Udrea, nou atac la justiție după ce ÎCCJ a decis că va mai sta în închisoare: ”O mână spală pe alta și amândouă încearcă să spele urma”
Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a criticat dur luni, 20 martie, decizia ÎCCJ de a-i respinge contestația la executarea pedepsei din dosarul ”Gala Bute”. Decizia instanței este...
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
România oferă un ajutor de 1,3 milioane de dolari Turciei și Siriei, în urma cutremurelor devastatoare. Anunțul lui Bogdan Aurescu
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a participat luni, 20 martie, la Bruxelles, la Conferinţa internaţională a donatorilor în sprijinul populaţiilor din Turcia şi Siria afectate de...
#Dorin Florea prezidentiabil dreapta, #Florea dreapta mici , #alegeri PDL
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
La Dreapta, toti sunt mari in partidulete. Vor vedea ce mici sunt