Protest la Conventia PDL cu pancarte "I love BASE"

Sambata, 23 Martie 2013, ora 11:02
4805 citiri
Protest la Conventia PDL cu pancarte "I love BASE"

La sediul Romexpo, unde se desfasoara Conventia PDL, are loc un protest condus de deputatul PSD, Mihai Sturzu, solistul trupei Hi-Q.

Sturzu a adus cativa protestatari la sediul Romexpo, care poarta pancarte pe care scrie "I love BASE" si canta "I love you Base". El a incercat sa ii inmaneze europarlamentarului Elena Basescu o scrisoare pentru colegii sai in care arata ca "interesul national nu se negociaza cu Tokes si Orban".

Sturzu i-a spus Elenei Udrea: "sper sa ajungeti presedintele partidului, am o scrisoare pentru europarlamentarii dumneavoastra".

Conventia PDL: Basescu - Ati pierdut pentru ca ati salvat tara! LIVE

De asemenea i-a inmanat scrisoarea si Elenei Basescu, venita la Conventia PDL. Elena Basescu i-a replicat lui Sturzu ca are o rugaminte, anume ca "toti europarlamentarii USL sa incerce sa obtina un buget mai mare pentru Romania".

"Avem o scrisoare pe care vrem sa o adresam Monicai Macovei si lui Cristian Preda. Suntem niste oameni destul de tineri si cu multa grija pentru viitorul tarii noastre si am observat ca de fiecare data cand se vorbeste despre interesul national acesti europarlamentari romani fac exces de zel, dar de fapt ei negociaza cu Laszlo Tokes si cu Viktor Orban", a spus Sturzu, potrivit Mediafax.

"E o scrisoare a unor oameni tineri si am tinut sa vin personal sa o inmanez", a explicat Mihai Sturzu. Acesta a aratat ca nu reprezinta PSD in acest protest, ci "

suntem niste oameni de pe Facebook. Nu are nicio incarcatura politica".

La Romexpo se desfasoara, sambata, Conventia PDL, unde 5000 de delegati ai partidului vor alege viitorul lider.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#protest Conventie PDL, #Mihai Sturzu protest PDL , #alegeri PDL