Raluca Turcan: Viitoarea conducere a PDL va trebui sa evite aroganta

Vineri, 29 Iunie 2012, ora 13:45
789 citiri
Raluca Turcan: Viitoarea conducere a PDL va trebui sa evite aroganta

Echipa de conducere a PDL, rezultata dupa Congresul extraordinar de sambata, va trebui sa evite aroganta, considera deputatul Raluca Turcan, care candideaza pentru un post de vicepresedinte.

PDL isi alege noua conducere, la Congresul extraordinar de sambata. Singurul candidat la presedintia partidului este Vasile Blaga. Deputatul Raluca Turcan cere, intr-un interviu pentru RFI Romania, viitoarei echipe de conducere sa nu fie aroganta.

"Fara nici o retinere spun ca ar trebui sa evite aroganta. Ar trebui sa fie foarte preocupata sa puna oameni potriviti la locul potrivit si sa inceapa sa reinstituie criteriile de performanta politica, pe care Partidul Democrat Liberal le-a avut odinioara.

Oamenii simt foarte usor cand diferite persoane ajung in functii publice fara sa indeplineasca criteriul meritocratiei si atunci, brusc, devin foarte circumspecti cu privire la activitatea profesionala a persoanelor respective. Daca mai exista ghinionul ca pe o lipsa de competenta sa se suprapuna si aroganta, rezultatul este devastator! Cred ca acolo unde PDL-ul a facut aceste greseli, chiar a si platit pentru asta", spune parlamentarul democrat-liberal.

Raluca Turcan spera ca "odata cu aceasta Conventie, PDL sa puna bazele relansarii ca partid politic care sa contrabalanseze USL-ul. Practic, toate abaterile din Uniunea Social Liberala de la lege si politizarea fortata a tuturor institutiilor statului dovedesc cat de multa nevoie este de un PDL puternic".

Raluca Turcan ar vrea ca PDL sa-si inteleaga propriile greseli: "As vrea sa cred ca Partidul Democrat Liberal este capabil sa-si inteleaga greselile si ca va avea forta sa revina electoral".

Deputatul afirma ca "noua formula de conducere ar trebui sa dea PDL trei lucruri: o organizare foarte buna, o stabilitate interna si o comunicare proaspata si onesta".

Citeste mai multe despre Raluca Turcan: Viitoarea conducere a PDL va trebui sa evite aroganta pe RFI Romania.

Citeste si:
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
Istoria guvernelor României
Istoria guvernelor României
O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
Sursa: Ziare.com