Simona Cretu, consilier la primarie, s-a inscris in competitia PDL pentru Cotroceni: Incerc sa gandesc pozitiv

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 20:17
3739 citiri
Simona Cretu, consilier la primarie, s-a inscris in competitia PDL pentru Cotroceni: Incerc sa gandesc pozitiv

Simona Cretu, consilier PDL in CGMB, a declarat vineri ca s-a inscris in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei, aratand ca are proiecte si programe la care lucreaza de mult timp si pe care vrea sa le puna in aplicare.

"Am proiecte si programe la care lucrez de mult timp si as vrea sa le pun in aplicare. Am facut si facultatea de comunicare", a explicat Simona Cretu motivatia pentru care a intrat in acesta competitie interna a partidului.

Intrebata ce sanse isi acorda pentru a fi desemnata candidatul PDL la alegerile prezidentiale, Simona Cretu a raspuns: "Incerc sa gandesc pozitiv".

Cine este femeia care vrea sa candideze la prezidentiale din partea PDL

Potrivit datelor postate pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti, Simona Cretu s-a nascut la 29.10.1979, este de profesie specialist comunicare, ocupatia mentionata fiind de presedinte al Asociatiei Terra Ecologica.

Simona Cretu a ocupat a doua pozitie pe listele PDL in alegerile locale pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Cine ar putea fi candidatul dreptei la prezidentiale? - Sondaj Ziare.com

In mai 2012, Elena Udrea, pe atunci lider al organizatiei PDL Bucuresti, a anuntat ca Simona Cretu, presedintele Terra Ecologica si castigatoarea concursului PDL "Un proiect pentru Bucuresti", ocupa locul al doilea pe lista de candidati ai PDL la CGMB, dupa Silviu Prigoana, candidatul la Primaria Generala.

Udrea a prezentat atunci, intr-o conferinta de presa, rezultatele concursului PDL "Un proiect pentru Bucuresti" la care 747 de bucuresteni au facut propuneri pentru proiecte, castigatoarea fiind presedintele asociatiei Terra Ecologica.

Ea a spus ca Simona Cretu a castigat proiectul de transformare a Lacului Vacaresti in parc si ca PDL intentioneaza sa puna in practica acest proiect, dar si alte proiecte propuse de bucuresteni, cum ar fi realizarea unui complex sportiv dupa model american.

Trei candidati siguri in cursa pentru desemnarea prezidentiabilului PDL: Predoiu, Falca si Cretu

Vineri, Elena Udrea, care a mentionat ca nu se va inscrie in competitia interna a PDL pentru desemnarea candidatului la prezidentiale, a precizat ca sunt inscrisi "trei candidati redutabili".

"Partidul da tot ce are mai bun. Sunt trei candidati redutabili. Oricare dintre cei trei ii poate bate fie pe Ponta, fie pe Antonescu. Simona Cretu este o persoana foarte motivata, de buna credinta, este femeie, a avut un proiect foarte bun pentru Bucuresti, ecologizarea si amenajarea lacului Vacaresti, sunt convinsa ca va avea un proiect foarte bun si pentru Romania.

Prin aceasta competitie si prin candidatii inscrisi demonstram ca suntem un partid deschis catre oameni noi, ca in PDL oricine poate avea bastonul de maresal in ranita. Simona Cretu este in partid de un an si trei luni, Catalin Predoiu de trei luni. Credeti ca in PNL sau PSD ar fi posibil asa ceva?", a declarat Udrea.

Predoiu: Ma voi inscrie in cursa interna din PDL pentru prezidentiale

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat ca se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului partidului la prezidentiale, mentionand ca "incepe o competitie cu gandul la victorie".

Democrat-liberalul Gheorghe Falca a confirmat, vineri dupa-amiaza, intrarea in competitia interna din partid pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei, spunand ca are mai multe motive, intre care promovarea ideii de unificare a dreptei, dar si sa aduca "un plus de tonus" partidului.

Potrivit calendarului stabilit de Colegiul Director al PDL, cei care doresc sa se inscrie in alegerile interne pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile prezidentiale au la dispozitie saptamana 7-14 octombrie. Candidatii trebuie sa prezinte apoi colegilor de partid, pana in 14 decembrie, un proiect pentru Romania.

Citește și:
Adevărata miză din spatele comasării alegerilor parlamentare și locale din 2024: ”Era gândită ca o modalitate de a se pune la adăpost”
Adevărata miză din spatele comasării alegerilor parlamentare și locale din 2024: ”Era gândită ca o modalitate de a se pune la adăpost”
Comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale în anul 2024 este un scenariu care a apărut pe agenda publică de când Florin Cîțu era încă liderul liberalilor, iar pe măsură ce se...
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Națională a României: ”Oamenii politici responsabili trebuie să se gândească la un proiect de unificare cu Republica Moldova”
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Națională a României: ”Oamenii politici responsabili trebuie să se gândească la un proiect de unificare cu Republica Moldova”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit joi, 1 decembrie, despre beneficiile pe care le-ar avea cetățenii Republicii Moldova dacă țara s-ar uni cu România, potrivit tv8.md Fostul...