Sorina Placinta candideaza pentru postul de prim-vicepresedinte PD-L Bucuresti

Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 17:27

   

Sorina Placinta candideaza pentru postul de prim-vicepresedinte PD-L Bucuresti
Elena Udrea nu are deocamdata contracandidat la postul de presedinte al PD-L Bucuresti, in timp ce pentru cele doua posturi de prim-vicepresedinte s-au inscris in cursa fostul ministru al Tineretului si Sportului Sorina Placinta si deputatul Costica Canacheu.

In varianta initiala, Udrea si l-ar fi dorit pe europarlamentarul Cristian Preda ca unul din cei doi prim-vicepresedinti, insa refuzul acestuia a determinat cautarea altui candidat care sa intruneasca voturile pedelistilor din Capitala, informeaza NewsIn.

"Am dori un candidat care sa fi venit in PD-L din zona societatii civile, un intelectual cunoscut in viata publica", au declarat miercuri surse din PD-L Bucuresti pentru Newsin.

Finalmente, s-a renuntat la aceasta varianta, candidatul desemnat fiind senatorul PD-L de Vrancea Sorina Placinta, fost ministru al Tineretului si Sportului. Contactata de NewsIn, Placinta a confirmat candidatura sa la postul de prim-vicepresedinte. "Da, voi candida. Eu m-am inscris in PD-L Bucuresti inca din luna octombrie si activez in filiala de la sectorul 1", a declarat ea.

Conform unor surse, sectorul 3 isi propune adjudecarea postului de secretar general prin alegerea lui Silvian Ionescu, reconfirmat recent presedinte al organizatiei de sector. De altfel, presedintii organizatiilor de sector sunt de drept vicepresedinti la nivelul organizatiei municipale. Pe de alta parte, Silvian Ionescu va avea un contracandidat in persoana lui Irinel Hristu, prim-vicepresedinte la sectorul 1, informatie confirmata de deputatul Sulfina Barbu.
Citeste mai multe despre
Sursa: rNews

Articol citit de 1515 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
pericle
rank 5
Senatorul de Vrancea
prim-vicepresedinte la Bucuresti.
"Am dori un candidat care sa fi venit in PD-L din zona societatii civile, un intelectual cunoscut in viata publica", au declarat miercuri surse din PD-L Bucuresti pentru Newsin.

Pai aveti telectualii Soric, Pinalty, Mararu, Fatau de ce nu ii alegeti? Barbutul si camataria au fost declarate ocupatii onorabile aasa ca alegeti un barbugiu ca si astia sunt telectuali , nu? Si legionarii tot telectuali au vrut pentru doctrina, dar la executii ii alegeau pe aia cu bata, gen Blaga, Soric. Nimic nu s-a schimbat in ultimii 80 de ani
martalogu38
rank 2
Si in PDL Bucuresti e la fel ca in tara: haos si interese
In filialele PDL din Bucuresti este un haos total, vechii membri sunt izolati, se ridica cei din apropierea dnei Udrea si dlui Poteras.Nu s-au facut alegeri in filiale, ci doar numuiri.
Papa-Oscar
rank 1
Bucatarie po(o)litica PeDeL(icioasa)!
O placinta(Sorina) cu branza(William) de oi, de pe mosia bucovineana a lu' flutur!

Expresie suprema a bucatariei po(o)litice romanesti.
cititori
rank 5
si carnatii Plescoi ai Lenei
adauga te rog si carnatii a la Plescoi...
Papa-Oscar
rank 1
No pe mere!
Carnatii se mananca separat de placinta! E spec. de lux!

Da am alta reteta!
Sarmale din varza acra cu pasat*((Dan), cu o falca(Gheorghe) de porc afumata. Un (pe)deliciu po(o)litic de pe Dambovita!
(*pentru cine nu stie: boabe de porumb macinate la marimea 1,5-2,5mm.)

Sa auzim de bine!
DUTTY
rank 5
OARE DE CE NU MA MIR!??!?!?
??!?!??!?!!!!
Banu_Maracine
rank 5
Cucoana!
...baga repede niste promisiuni de "clatite,branzoaice,s.a.plus niste pachete cu malai,orez si 2-3 pesti si o sticla de untdelemn.
Succes garantat!.Mai ales ca prinde la fraieri!
Basescu stie de cand era respectat pe vas!!!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor