Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 08:07
7064 citiri
Culisele sedintei PDL : "Ce te tii, ba, de scaun?", "Baconschi e un brand" si delfinii lui Udrea
Foto: Arhiva

Sedinta tensionata a liderilor PDL, care s-a terminat cu demisia intregii conduceri democrat-liberale, nu a fost lipsita nici de momente amuzante.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, i s-a adresat lui Teodor Baconschi cu "Ce te tii, ba, de scaun?".

In replica, fostul ministru i-a raspuns lui Pinalti ca "numele Baconschi este un brand".

Emil Boc si toata conducerea PDL si-au dat demisia - ce urmeaza?

Nu a fost insa unica replica taioasa. Si presedintele Senatului, Vasile Blaga, ar fi atacat-o dur, joi, la Colegiul Director al PDL, pe Elena Udrea.

Elena Udrea ar fi spus, conform Realitatea TV: "Mai multi colegi mi-au cerut sa le numesc amantele in functii!".

Blaga o ataca dur pe Udrea: Ti-ai promovat toti delfinii. Uite unde am ajuns!

"Ti-ai promovat toti delfinii! Tu si cu Anca Boagiu! Uite unde am ajuns", i-ar fi reprosat Blaga lui Udrea, potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri.

Ulterior, Blaga a negat, dandu-si cuvantul de onoare, ca i-ar fi reprosat Elenei Udrea, in sedinta Colegiului Director, ca "si-a pus delfinii in functii".

La randul sau, Elena Udrea le-a spus reprezentantilor PDL ca trebuiau sa-i spuna direct daca nu le placea ca ea poarta tocuri.

O alta disputa din timpul sedintei a fost cea a lui Dorin Florea cu Roberta Anastase.

Sedinta cu scandal la PDL: Dorin Florea, catre Anastase: Te crezi la discoteca?

"Nu te comporti ca la discoteca atunci cand ai o astfel de functie", i-a spus Florea presedintei Camerei Deputatilor.

Emil Boc si intreaga conducere a PDL si-au dat demisia in sedinta Colegiului Director al partidului, de joi, unde s-au analizat rezultatele dezastruoase obtinute la alegerile locale.

Duminica, la ora 17:00, va avea loc un nou Colegiu Director si se va decide strategia de viitor si data la care se va alege noua conducere, intr-o conventie extraordinara. Pana atunci, actuala conducere ramane in functie, interimar.

Emil Boc a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat in fruntea partidului pe care l-a condus din 2005 incoace. In schimb, Vasile Blaga nu exclude posibilitatea de a candida pentru sefia partidului.

Anterior acestei decizii, o serie de membri ai conducerii si-a anuntat demisiile din functii, unii inainte de sedinta, altii in timpul ei, de bunavoie sau la presiunea colegilor.

#PDL sedinte amuzanta, #Bacionschi brand Pinalti scaun, #Udrea Blaga delfini PDL , #demisii