Deutsche Welle: Se apropie scadenta

Autor:
Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 18:04
1765 citiri
Deutsche Welle: Se apropie scadenta

Dezastrul electoral de la alegerile comunale a provocat deja cateva demisii, dar militantii partidului democrat liberal cer o reevaluare integrala a actualei conduceri.

Senatorul PDL Radu Berceanu a cerut convocarea unui Congres extraordinar si schimbarea completa a conducerii actuale a partidului. E adevarat ca alti lideri ca Adrian Videanu sau Cezar Preda au dezaprobat graba, recomandand ca partidul sa "intre in logica de campanie" si abia apoi, dupa alegeri, sa fie initiate evaluarile necesare. Vasile Blaga, care pare sa fi preluat de facto conducerea partidului a cerut colegilor, in schimb, mai multa discretie, scrie Deutsche Welle.

Mai devreme sau mai tarziu insa, cei care au condus partidul la dezastru electoral vor fi chemati sa dea socoteala in fata militantilor dezamagiti.

Emil Boc s-a dovedit a fi o solutie proasta si daca anul trecut, la Conventia din mai, unii se mai iluzionau cu privire la sansele de relansare a partidului, astazi cei lucizi isi propun doar sa limiteze pierderile.

Citeste mai mult despre Se apropie scadenta pe Deutsche Welle.

#PDL rezultate alegeri locale, #PDL reforma , #demisii