Doi deputati PDL au demisionat din partid, dupa ce li s-au luat colegiile

Luni, 15 Octombrie 2012, ora 20:34
4094 citiri
Doi deputati PDL au demisionat din partid, dupa ce li s-au luat colegiile
Foto: Camera Deputatilor

Doi parlamentari democrat-liberali au demisionat din partid, dupa ce, la distribuirea candidaturilor ARD, nu au primit colegiile eligibile.

Marius Neculai, deputat PDL de Neamt, a fost ales deputat in colegiul uninominal 4, acelasi in care va candida Elena Udrea, pe 9 decembrie, informeaza Realitatea Tv.

Fostul ministru al Turismului si-a anuntat, duminica, in mod oficial candidatura pentru colegiul de deputati 4 din judetul Neamt. Udrea a sustinut o conferinta de presa in Roman, impreuna cu liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura in Roman (Video)

Udrea, Baconschi, Ungureanu si Neamtu, pe listele ARD - Vezi unde candideaza

Cel de-al doilea deputat PDL care a parasit partidul este Viorel Carare. Acesta a fost ales, in 2008, in colegiul 5 din judetul Vaslui.

"Mi-am depus demisia din PDL la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, iar acum fac parte din grupul independentilor. Am luat aceasta decizie pentru ca nu pot sa fiu alaturi de niste oameni total incompatibili cu mine. Nu sunt inca decis daca voi candida pentru un nou mandat de parlamentar", a declarat pentru Mediafax deputatul Viorel Carare.

Demisia deputatului Carare pare ca l-ar fi luat prin surprindere pe presedintele PDL Vaslui, deputatul Dan Marian, care a afirmat ca nu stia de decizia colegului sau de parlament.

"Nu stiu nimic de aceasta demisie. Mie nu mi-a spus nimic si nici nu a depus vreo hartie in acest sens la partid. Oricum nu mai avea sprijinul organizatiei pentru a candida pentru un nou mandat din partea PDL dupa patru ani in care a dormit in Parlament", a precizat presedintele PDL Vaslui, Dan Marian.

#deputati demisie PDL, #parlamentari PDL demisie partid, #deputati PDL demisie alegeri parlamentare , #demisii