Efectul Udrea in PDL Neamt: Un deputat isi da demisia. "Pinalti" nu stie nimic

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 20:15
4820 citiri
Efectul Udrea in PDL Neamt: Un deputat isi da demisia. "Pinalti" nu stie nimic

Presedintele PDL Neamt, Gheorghe Stefan, nu stie ca deputatul democrat-liberal de Neamt, Marius Neculai, si-a dat demisia din partid, luni, dar nici motivele pentru care parlamentarul a optat pentru acest lucru.

"N-am cunostinta, intrebati-l pe dumnealui. Nu am cunostinta de asa ceva, n-am cum sa va raspund", a raspuns Gheorghe Stefan, intrebat care sunt motivele demisiei deputatului din PDL.

In plus, liderul PDL Neamt a precizat, pentru Ziare.com, ca nu stia ca Neculai si-a inaintat demisia luni, in Parlament, completand ca acest lucru "este probabil" si ca "e optiunea dansului".

Nu in ultimul rand, intrebat daca Marius Neculai ar fi fost nemultumit ca nu primeste colegiul eligibil, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Stefan a afirmat ca "Nu cunosc asa ceva".

Doi deputati PDL au demisionat din partid, dupa ce li s-au luat colegiile

Doi parlamentari democrat-liberali au demisionat din partid, dupa ce, la distribuirea candidaturilor ARD, nu au primit colegiile eligibile.

Unul dintre ei este Marius Neculai, deputat PDL de Neamt, care a fost ales in colegiul uninominal 4, acelasi in care va candida Elena Udrea, pe 9 decembrie.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura in Roman (Video)

Udrea, Baconschi, Ungureanu si Neamtu, pe listele ARD - Vezi unde candideaza

Fostul ministru al Turismului si-a anuntat duminica, in mod oficial, candidatura pentru colegiul de deputati 4 din judetul Neamt. Udrea a sustinut o conferinta de presa in Roman, impreuna cu liderul PDL Neamt, Gheorghe Stefan.

Cel de-al doilea deputat PDL care a parasit partidul este Viorel Carare. Acesta a fost ales, in 2008, in colegiul 5 din judetul Vaslui.

#Gheorghe Stefan demisie Marius Neculai, #Marius Neculai demisie PDL, #deputat PDL Neamt demisie, #deputat PDL demisie partid, #Elena Udrea candidat PDL Neamt , #demisii
Comentarii
Poza executorul
executorul
rank 5
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Pana acum, a auzit cineva de Marius Neculai, deputat PDL de Neamt,