Elena Udrea prevede si alte demisii din PD-L

Marti, 01 Iunie 2010, ora 23:48
1874 citiri
Elena Udrea prevede si alte demisii din PD-L

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat marti ca "probabil" vor mai fi si alti politicieni din PD-L care vor demisiona din partid din cauza interdictiei de a derula afaceri cu statul.

Intrebata intr-o emisiune la TVR daca e de parere ca vor fi si alti politicieni PD-L care vor urma exemplul lui Silviu Prigoana si vor demisiona pentru a alege afacerile, Udrea a raspuns: "Probabil ca da. Daca mai sunt cazuri de politicieni din PD-L, cu functii publice, care fac afaceri cu statul, probabil ca vor mai fi demisii. Asta daca nu cumva vor opta sa renunte la aceste afaceri pe care le au".

Elena Udrea crede insa ca respectivii vor sustine in continuare Guvernul, desi nu vor mai face parte din PD-L.

"Eu cred totusi ca cei care aleg sa renunte la calitatea de membru de partid, asa cum a facut dl Prigoana, raman totusi sa sustina in continuare PD-L si Guvernul. Si cred ca Guvernul se intareste cu aceasta masura, pentru ca aceasta masura nu face decat credibilizeze Guvernul si sa il legitimeze", a mai explicat secretarul executiv al PD-L.

Pe de alta parte, ministrul Dezvoltarii s-a aratat increzatoare ca masurile Guvernului vor produce efectele scontate, reafirmand ca in caz contrar Executivul va trebui sa demisioneze.

"Trebuie sa functioneze, noi credem in ele. Aceste masuri, daca vor fi puse in aplicare asa cum ni le-am asumat, daca vom fi in stare sa facem asta, aceste masuri vor face ca la 1 ianuarie sa crestem inapoi salariile si pensiile. Daca nu vom putea sa facem asta, desi eu cred ca aceasta situatie este putin probabila, atunci sigur ca acest Guvern inseamna ca nu a reusit sa faca ceea ce a propus cetatenilor si sigur ca va trebui sa demisioneze", a aratat ea.

"Va asigur ca Guvernul nu doarme de foarte mult timp noaptea. Sau nu doarme linistit", le-a mai transmis Udrea cetatenilor.

Citeste si:
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Adrian Oros, ministrul Agriculturii, după revenirea în guvernul Cîțu: "Nu am părăsit echipa lui Ludovic Orban!"
Ministrul interimar al Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban este singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei...
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
MRU prevestește prăbușirea PNL: „Carnavalul politic din ultimele trei luni se vede în scăderea dramatică în sondaje”
Fostul premier și fost șef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, a vorbit public despre actuala criză politică din România precum și despre situația pandemică. Acesta e de părere că...
Sursa: rNews