Gheorghe Seculici: Nu s-a pus problema trecerii la USL nici in gluma

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 20:29
1299 citiri
Gheorghe Seculici: Nu s-a pus problema trecerii la USL nici in gluma
Foto: aradon.ro

Gheorghe Seculici, presedintele PDL Arad, dezminte toate zvonurile aparute in presa despre o posibila trecere a sa sau a unor colegi democrat-liberali in tabara USL.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, acesta remarca "proportiile epice" luate de zvonistica locala, in conditiile absentei sale din Arad in ultimele zile.

"In realitate, organizatia noastra este puternica si omogena. Pe adversarii nostri tocmai asta ii deranjeaza. Daca am fi slabi, nu i-ar preocupa 'grija' fata de PDL Arad. Am mai spus-o si o repet: problema plecarii mele din PDL este un zvon electoral menit sa furnizeze subiecte presei.

PDL Arad este o organizatie solida si serioasa, care va castiga alegerile locale si generale, va avea scorul cel mai bun in municipiu si in judet. Repet: nici in gluma nu s-a pus problema plecarii din PDL Arad a vreunuia dintre liderii partidului!", sustine Gheorghe Seculici.

Pe de alta parte, acesta il acuza pe omul de afaceri Georgica Cornu ca se implica in dezbaterea politica, "preluand minciuni despre lideri ai PDL Arad si fluturandu-le ca pe niste dovezi".

"Informatiile sale sunt false!", sustine liderul PDL Arad, precizand ca nu are datorii fata de miliardarul timisorean, nu a fost niciodata interesat de actiunile la firmele sale sau de relatia acestuia cu administratia publica locala.

"Nu cunosc pe nimeni in Romania care sa poata instrumenta sau ordona o ancheta DNA, cred cu tarie ca justitia nu raspunde nici comenzilor politice si nici influentelor financiare, asa cum sugereaza domnul Cornu, iar asta s-a demonstrat in anchetarea recenta a unor demnitari din toate partidele politice", a mai declarat presedintele PDL Arad, care ii ureaza in incheiere lui Cornu sa se bucure in liniste de intensa mediatizare de care are parte in ultimele zile in presa tabloida datorita relatiei sale cu Marina Almasan.

C.B.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Seculici trecere USL Arad, #Seculici candidat USL 2012, #Gheorghe Seculici USL , #demisii
Comentarii