O noua dezertare din PDL: Senatorul Mihai Nita pleaca la PC

Joi, 05 Iulie 2012, ora 15:55
1767 citiri
O noua dezertare din PDL: Senatorul Mihai Nita pleaca la PC
Foto: Adevarul

Senatorul Mihai Nita a anuntat, joi, in plenul Senatului ca demisioneaza din PDL si ca a devenit membru al Partidului Conservator.

Tot joi, secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau, prim-vicepresedinte al PDL Suceava, a anuntat ca paraseste PDL si trece la PNL.

"Nu ma simt tradator. Din contra, ma simt tradat. De ceva vreme, ma simt tradat in sensul in care totul era decis de cateva persoane si aproape orice propunere, idee, solutie era considerata ca o problema personala, nu una de fond. Am simtit ca nu sunt ascultat, ca parerea mea aproape nu conteaza. Nu contest faptul ca s-au luat decizii bune, dar am realizat ca drumul este din ce in ce mai gresit", a afirmat Dumitru Pardau.

El subliniaza ca regreta despartirea de o parte din colegii din PDL, oameni de o calitate deosebita, oameni care au fost la fel de disciplinati ca si el si are senzatia ca unii sunt la fel de dezamagiti.

Plecarea secretarului Camerei Deputatilor intervine intr-un moment in care din PDL pleaca din ce in ce mai multi oameni.

PDL cere retragerea sprijinului politic pentru Petru Filip si Gheorghe David

Grupul parlamentar al PDL a sesizat, joi, Biroul Permanent al Senatului cu privire la retragerea sprijinului politic in cazul senatorilor Petru Filip, care a plecat la PSD, si a lui Gheorghe David.

#Mihai Nita demisie PDL, #demisii PDL Parlament , #demisii