PDL a ramas fara patru deputati intr-o zi

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 16:05
3311 citiri
PDL a ramas fara patru deputati intr-o zi

Grupul parlamentar PDL din Camera Deputatilor a pierdut, oficial, patru membri, marti. Pe langa demisiile anterioare ale lui Gheorghe Albu si Mihail Boldea, si Monica Iacob Ridzi si Doru Lese si-au anuntat plecarea din randurile democrat-liberalilor.

Plenul Camerei a luat la cunostinta de toate cele patru demisii, marti.

Monica Ridzi si Doru Lese si-au anuntat oficial demisiile din PDL

Astfel, deputatii Monica Ridzi si Doru Lese si-au anuntat la tribuna plenului Camerei Deputatilor demisia din cadrul PDL, urmand sa activeze ca independent, respectiv in cadrul PNL.

"In conformitate cu art 49, alineatul 5 din regulamentul Camerei Deputatilor va rog sa imi permiteti sa anunt ca mi-am incetat activitatea din grupul parlamentar al PDL si voi activa ca deputat independent reprezentandu-i in continuare pe locuitorii Vaii Jiului care mi-au acordat increderea", a sustinut Monica Ridzi.

"Vreau sa va anunt ca datorita excesului de democratie din cadrul PDL demisionez din grupul parlamentar al PDL si ma alatur grupului parlamentar al PNL", a precizat deputatul Doru Lese.

Totodata, plenul Camerei Deputatilor a luat act si de incetarea mandatului de deputat al democrat-liberalului Gheorghe Albu, incepand cu data de 2 octombrie. Acesta a fost desemnat comisar la Consiliul de Administratie al Comisie Nationale a Valorilor Mobiliare.

Nu in ultimul rand, plenul Camerei a luat act de incetarea mandatului de deputat al democrat-liberalului Mihail Boldea, precum si vacantarea functiei de parlamentar. Acesta, fost deputat de Galati, si-a transmis din inchisoare cererea de demisie.

#demisii PDL, #Monica Iacob Ridzi demisie PDL, #demisii PDL Camera Deputatilor, #Boldea demisie Camera Deputatilor , #demisii