PDL pierde deputati si primari pe banda rulanta

Marti, 01 Mai 2012, ora 14:46
2763 citiri
PDL pierde deputati si primari pe banda rulanta

Gheorghe Coroama, deputat PDL de Suceava, si-a dat demisia din partid si s-a inscris in PSD, formatiune din partea careia va candidat la alegerile locale pentru primaria Putna.

Anuntul a fost facut, marti dupa-amiaza, de deputatul social democrat Catalin Nechifor, liderul PSD Suceava, informeaza Antena 3.

Nechifor, care candideaza din partea USL pentru presedintia Consiliului Judetean Suceava, a spus ca va merge in localitatea Putna pentru a-l sustine pe Coroama la primarie.

In 16 martie, Biroul Permanent Judetean al PDL Suceava validase candidatura deputatului de Suceava Gheorghe Coroama la functia de primar al comunei Putna.

In 2008, Gheorghe Coroama, in varsta de 34 de ani, a fost ales deputat din partea PNL, iar in septembrie 2009 a demisionat din partid, de atunci si pana in noiembrie 2009 activand in grupul parlamentar al PDL de la Camera. Din noiembrie 2009 si pana in februarie 2010, Coroama a fost deputat independent. In februarie 2010, el s-a inscris din nou in grupul parlamentar al PDL.

Daniel Barbulescu, al doilea deputat castigat de PSD de 1 mai

Deputatul democrat liberal Daniel Barbulescu si-a dat demisia si s-a inscris in PSD.

Daniel Barbulescu urma sa fie exclus din PDL dupa ce vineri a votat motiunea de cenzura inaintata de Opozitie impotriva fostului premier Mihai Razvan Ungureanu.

Barbulescu fusese desemnat recent candidatul PDL la presedintia CJ Olt, iar dupa conduita de la motiune conducerea partidului l-a inlocuit cu Radu Ionita, informeaza NewsIn.

PDL pierde si candidatul pentru primaria Alexandria

Samuel Calota, vicepresedinte PDL Teleorman si candidat PDL pentru Primaria Alexandriei, si-a anuntat retragerea din competitia electorala, acuzandu-si colegii de noncombat si blat cu celelalte formatiuni politice.

"Mi-am retras candidatura, deoarece am fost sabotat si atacat tot timpul de catre conducerea organizatiei Alexandria, in frunte cu deputatul Adrian Badulescu. Acesta nu a dorit ca eu sa fiu candidat pentru primaria Alexandria, pentru ca se prefigura un scor bun in alegeri, fapt ce ar fi dus la numirea altui presedinte de organizatie si implicit la nominalizarea altui coleg pentru alegerile parlamentare.

Mai mult decat atat, ieri, conducerea organizatiei a votat ca eu sa nu fiu trecut pe lista de consilieri locali, cu toate ca am declarat ca nu ma intereseaza decat functia de primar, dar as fi vrut sa fiu trecut pe lista ca sa aduc un plus listei de candidati pentru consiliul local.

In plus, aveam semnale ca membrii organizatiei indemnau alegatorii sa voteze lista de candidati pentru consiliul local iar pentru primarie indemnau sa voteze candidatul altei formatiuni politice", a declarat Samuel Calota, citat deRomania Libera.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#deputati demisie PDL, #Gheorghe Coroama retragere PDL, #Daniel Barbulescu plecare PDL, #Samuel Calotaca demisie PDL , #demisii