Romanii cred ca nimeni nu mai poate scoate PDL din criza - sondaj

Luni, 07 Mai 2012, ora 22:30
3416 citiri
Romanii cred ca nimeni nu mai poate scoate PDL din criza - sondaj
Foto: adevarul.ro

Situatia din PDL este fara iesire si nimeni nu mai poate scoate partidul din criza. Aceasta este parerea a aproape jumatate dintre cei care au raspuns unui sondaj Ziare.com.

Astfel, 43,88% dintre cei care au raspuns sondajului sunt de parere ca nimeni nu mai poate scoate PDL din criza.

Cine poate scoate PDL din criza? - Sondaj Ziare.com

Aproape un sfert dintre respondenti, adica 24,6%, sunt de parere ca fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu poate reprezenta solutia salvatoare pentru democrat liberali, in timp ce presedintele Senatului, Vasile Blaga, este cotat cu 11,88% din optiunile celor care cred ca acesta poate salva PDL.

Nu in ultimul rand, putin peste 9% dintre cei care au votat cred ca presedintele Traian Basescu poate scoate din criza partidul care l-a lansat catre presedintie.

Sondajul a fost realizat in perioada 29 aprilie - 6 mai, iar la el au raspuns 7.552 de persoane.

Partidul Democrat Liberal se confrunta cu pierderi majore in ultimul timp, atat de membri, cat si de incredere si de procente in sondaje. Incepand cu plecarea prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde, la sfarsitul lunii martie, totul a culminat cu demiterea Guvernului Ungureanu, pe 27 aprilie, si desemnarea unui nou premier, presedintele social democrat Victor Ponta.

#demisii PDL, #plecari PDL, #plecari PDL USL, #Mihai Razvan Ungureanu PDL, #salvare PDL, #criza PDL , #demisii