Un fost subsecretar de stat, demisie din PDL din cauza Fortei Civice

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 19:58
2266 citiri
Un fost subsecretar de stat, demisie din PDL din cauza Fortei Civice

Un fost subsecretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului si-a anuntat demisia din PDL din cauza ca in partid au fost adusi membri ai Fortei Civice, in urma fuziunii celor doua partide.

"Au defaimat partidul, l-au tradat, dar acum au fost primiti si recompensati de catre liderii PDL cu functii de conducere, ca niste adevarati salvatori. Pentru a le face loc acestora, au fost inlaturati, rand pe rand, colegi adevarati de partid, cei mai multi dintre ei tineri, desi acestia purtasera pe umerii lor greul bataliilor electorale.

Am intrat in politica pentru ca am vrut sa imi aduc aportul la schimbarea in bine a vietii iesenilor. Imi doresc acest lucru in continuare si sper sa gasesc o echipa care sa puna pe primul loc proiectele iesenilor si nu vendetele personale ale unuia sau altuia", a spus Constantin Dan Neagu, membru al PDL Iasi, intr-o declaratie pentru Agerpres, preluata de Romania Tv.

Acesta a subliniat ca nu se va intoarce in partid "in viitorul apropiat", avand in vedere "cum stau lucrurile in filiala".

#demisie PDL Forta Civica, #subsecretar stat demisie PDL , #demisii
Comentarii