Colegiul Director al PDL se reuneste sambata, la Baia Mare

Sambata, 17 August 2013, ora 08:35
2083 citiri
Colegiul Director al PDL se reuneste sambata, la Baia Mare

Conducerea PDL se reuneste sambata la sedinta Colegiului Director, care va avea loc la Baia Mare, incepand cu ora 11.00.

Pe ordinea de zi a Colegiului Director figureaza mai multe subiecte, printre care "pozitia PDL referitoare la principalele teme politice, stadiul si strategia constituirii Guvernului alternativa al PDL, criterii pentru desemnarea candidatilor PDL la alegerile pentru Parlamentul European din 2014".

De asemenea, se va face o informare privind stadiul alegerilor interne din PDL, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

In urma cu doua saptamani, se anuntase ca, la aceasta reuniune, conducerea va discuta si problema democrat-liberalilor care fac declaratii publice de sustinere a Miscarii Populare, printre acestia numarandu-se si Elena Udrea.

Cezar Preda: Udrea sa iasa din duplicitate. E "si-n caruta si-n teleguta"

Soarta disidentilor din PDL, decisa la Colegiul Director din 17 august

In ultimele zile insa, atat Elena Udrea, cat si Vasile Blaga au declarat ca au stat de vorba si reusesc sa colaboreze foarte bine. In plus, presedintele PDL a declarat ca el nu sustine ideea excluderilor din partid.

Blaga se increde in sinceritatea lui Udrea: Nu e interesata de alt partid

Elena Udrea: Pot lucra foarte bine cu Blaga

Singurul care a fost sanctionat pana acum de conducerea PDL pentru criticile aduse public conducerii partidului este europarlamentarul Cristian Preda, suspendat pentru o perioada de 6 luni.

Anterior luarii acestei decizii, Daniel Funeriu, Teodor Baconschi si Adrian Papahagi au demisionat din PDL, alaturandu-se Miscarii Populare.

Citeste si:
Cîțu contra Câciu: ”Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare până în 2024”
Cîțu contra Câciu: ”Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare până în 2024”
Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat joi, 2 decembrie, că afirmațiile actualului ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, conform căruia banii împrumutați de guvernele liberale ”s-au dus pe...
Kelemen Hunor: ”Prima forţă din coaliţie este PSD. Eu cred că o să meargă, cel puţin în această primă etapă”
Kelemen Hunor: ”Prima forţă din coaliţie este PSD. Eu cred că o să meargă, cel puţin în această primă etapă”
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat joi, 2 decembrie, că raportul de forțe în actuala coaliție s-a schimbat, în condițiile în care PNL, UDMR şi minorităţi au împreună numărul de...