PD-L Bucuresti: Cei 1,2 milioane de euro pentru referendum se pot cheltui mai eficient

Duminica, 22 Mai 2011, ora 16:37
852 citiri
PD-L Bucuresti: Cei 1,2 milioane de euro pentru referendum se pot cheltui mai eficient
Foto: Arhiva

PD-L Bucuresti transmite ca nu doreste desfiintarea sectoarelor, ci intarirea lor, de aceea este regretabil ca "Andrei Chiliman foloseste trucuri ieftine pentru a-si atinge scopurile, dat fiind faptul ca este de notorietate ca el are o singura indeletnicire, aceea de a cheltui banii contribuabililor".

"PD-L Bucuresti urmareste sa-si duca la bun sfarsit programul de dezbateri privind Legea Capitalei si doreste ca fiecare bucurestean sa cunoasca beneficiile aduse de acest proiect administrativ. Trebuie accentuat, inca o data, ca PD-L Bucuresti nu doreste desfiintarea sectoarelor ci intarirea lor", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

PD-L Bucuresti subliniaza ideea ca cei 1.200.000 euro, cat ar costa referendumul, se pot cheltui intr-un mod mult mai eficient, iar optiunea bucurestenilor se poate cunoaste prin organizarea de focus-grupuri, dezbateri sau se pot face sondaje de opinie.

"Deja, in repetate randuri, reprezentantii PD-L Bucuresti au avut intalniri cu repezentantii ONG-urilor si ai societatii civile cu scopul de a informa locuitorii Capitalei asupra beneficiilor Legii si de a discuta cea mai buna formula pentru acest act normativ, care trebuie sa fie in beneficiul bucurestenilor. In ciuda provocarilor insistente ale primarului Andrei Chiliman, PD-L Bucuresti doreste sa pastreze un discurs public decent deoarece considera ca un limbaj reprobabil nu face decat sa distorsioneze un dialogul politic si sa trimita discutia intr-o zona periferica dialogului si neprielnica", se mai arata in comunicat.

Andrei Chiliman: Il invit pe Traian Basescu in Piata Universitatii

Andrei Chiliman a declarat duminica ca Elena Udrea si cei din "clica ei", care vor sa confiste Bucurestiul, se pregatesc sa isi asume in Parlament Legea Capitalei.

"Stiu ca in spatele legii se afla doar obsesia Elenei Udrea si a clicii lor sa puna mana pe resursele Bucurestiului. Fuga ca dracu de tamaie de referendum are in spate obsesia de a trece cu orice pret aberanta lege a Capitalei, inclusiv prin asumare. Va pot spune, ca unul care se pricepe la actul legislativ, ca documentul asta este dovada ca obsedatii de control pregatesc legea intr-o forma pentru asumarea ei, de catre Guvern, in Parlament. Le e frica ca aceasta sa fie dezbatuta public", a mai declarat Chiliman.

Edilul Sectorului 1 Bucuresti ii indeamna pe bucuresteni sa ceara public sustinerea referendumului.

I.U.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#PDL Bucuresti referendum, #acuzatii Andrei Chiliman , #Elena Udrea