Boc: PDL trebuie sa se concentreze pe atacurile la USL, nu pe excluderi interne

Marti, 06 August 2013, ora 22:02
1741 citiri
Boc: PDL trebuie sa se concentreze pe atacurile la USL, nu pe excluderi interne

Fostul premier Emil Boc considera ca PDL nu trebuie sa-si consume energia cu excluderile din partid, ci sa se concentreze pe gafele pe care USL continua sa le faca in actul de guvernare.

"PDL trebuie sa se concentreze pe atacul la USL, si nu pe excluderi interne. In conditiile in care USL face gafe dupa gafe in actul de guvernare, sansa PDL este de a se impune ca alternativa reala la actuala guvernare. Pentru aceasta este nevoie ca energiile interne sa fie concentrate impotriva abuzurilor USL si nu consumate pe dispute sterile de excluderi din partid", a declarat Emil Boc, marti, potrivit Mediafax.

Declaratiile edilului de la Cluj vin pe fondul atacurilor dure lansate vineri de Cezar Preda, vicepresedintele PDL, respectiv luni, de liderul formatiunii, Vasile Blaga, la adresa deputatului Elena Udrea, careia i-au solicitat sa se hotarasca daca ramane in partid sau daca pleaca la Miscarea Populara, acuzand-o de duplicitate.

Emil Boc: PDL a obtinut tot ce si-ar fi putut propune

In replica, Elena Udrea si-a reiterat pozitia cu privire la ramanerea ei in partid, subliniind ca nu se gandeste sa plece din din PDL.

"Ma gandesc sa contribui la unitatea dreptei, sa incerc sa sprijin ca PDL, Partidul Miscarea Populara, Forta Civica, PNTCD, de ce nu si PNL cand va fi dat afara de la guvernare sa construiasca un pol politic puternic care sa se lupte cu PSD", sustinea deputatul de Neamt, vineri seara, la un post de televiziune.

La randul sau, luni, Vasile Blaga a criticat implicarea Elenei Udrea in consolidarea partidului sustinut de presedintele Basescu, precizand ca "nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid" si ca "ipocrizia nu poate fi dusa la maximum".

"Cine este in PDL va trebui sa munceasca la acest partid ca sa-si atinga obiectivele", a mai spus Blaga, intr-o sedinta a Colegiul Director PDL, desfasurata la Baia Mare.

Citeste si:
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Bani din elicopter: algoritmul de împărțire a fondurilor din Programul Saligny - RAPORT Expert Forum
Expert Forum spune că a citit proiectul de ordin de ministru care reglementează normele de aplicare a OUG privind Programul Saligny, iar aspecte esențiale semnalate de ONG nu au fost rezolvate....
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Salariul minim ar putea crește cu 8% în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu
Premierul Florin Cîţu a declarat joi, 16 septembrie, că intenţionează să le propună patronatelor o creştere a salariului minim de 8% începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie. "Discutăm...
Sursa: Ziare.com