Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Flutur acuza PSD si PNL de hartuirea Guvernului Boc (Video)

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 14:18
1700 citiri
Flutur acuza PSD si PNL de hartuirea Guvernului Boc (Video)
Foto: Antena 3

Gheorghe Flutur, vicepresedintele PD-L, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca democrat-liberalii nu vor sustine motiunea de cenzura depusa, vineri, de catre PSD si PNL, si a acuzat cele doua partide de hartuirea Guvernului Boc.

"Motiunea de cenzura nu va trece. PD-L, prin grupurile parlamentare, nu va sustine aceasta motiune, care este de fapt o hartuire pe care PSD si PNL o fac la adresa Guvernului Romaniei", a spus Flutur, in cadrul unei conferinte de presa.

"Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea Educatiei, o lege foarte imortanta, o lege care are la baza un pact politic intre toate partidele. Legea are in vedere, printre altele, identificarea aptitudinilor si orientarea in viata pe meserii, asa cum este mai bine", a adaugat vicepresedintele PD-L.

Flutur a mai vorbit despre discutiile cu Fondul Monetar International, analizate in BPN al PD-L.

Dragnea: Asumarea Legii educatiei este un troc politic intre PD-L si UDMR

"In perioada urmatoare, cetateanul roman va simti avantajele acestei masuri. FMI a constatat ca Guvernul a respectat tot ceea ce si-a propus. Mai avem inca teme de facut, si aici vorbesc despre Legea salarizarii unice, Legea pensiilor si Legea bugetului de stat pe 2011.

Cezar Preda: 50 de parlamentari PD-L ar putea refuza sa voteze bugetul (Video)

In perioada urmatoare este nevoie de responsabilitate. Facem un apel la partidele din Opozitie sa vina la servici, sa vina la treaba si sa discutam in Parlament legile care trebuiesc adoptate", a mai spus Gheorghe Flutur.

Oficialul PD-L a mai spus ca bugetul de stat pe 2011 nu este construit in baza legii de reducere a TVA la alimentele de baza si a celei privind neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei, votate in Parlament.

"La proiectul bugetului de stat nu s-a avut in vedere niciuna dintre cele doua legi, forma in care s-a discutat bugetul de stat pe 2011. La etapa aceasta, la ce s-a discutat la nivelul Guvernului nu s-a avut in vedere nici legea legata de TVA si nici de impozitarea pensiilor", a sustinut Gheorghe Flutur.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Flutur motiune cenzura, #PDL legea bugetului stat, #birou permanent PDL, #PDL vizita FMI , #Gheorghe Flutur