Flutur acuza PSD si PNL de hartuirea Guvernului Boc (Video)

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 14:18
1700 citiri
Flutur acuza PSD si PNL de hartuirea Guvernului Boc (Video)
Foto: Antena 3

Gheorghe Flutur, vicepresedintele PD-L, a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National al partidului, ca democrat-liberalii nu vor sustine motiunea de cenzura depusa, vineri, de catre PSD si PNL, si a acuzat cele doua partide de hartuirea Guvernului Boc.

"Motiunea de cenzura nu va trece. PD-L, prin grupurile parlamentare, nu va sustine aceasta motiune, care este de fapt o hartuire pe care PSD si PNL o fac la adresa Guvernului Romaniei", a spus Flutur, in cadrul unei conferinte de presa.

"Guvernul isi asuma raspunderea pe Legea Educatiei, o lege foarte imortanta, o lege care are la baza un pact politic intre toate partidele. Legea are in vedere, printre altele, identificarea aptitudinilor si orientarea in viata pe meserii, asa cum este mai bine", a adaugat vicepresedintele PD-L.

Flutur a mai vorbit despre discutiile cu Fondul Monetar International, analizate in BPN al PD-L.

Dragnea: Asumarea Legii educatiei este un troc politic intre PD-L si UDMR

"In perioada urmatoare, cetateanul roman va simti avantajele acestei masuri. FMI a constatat ca Guvernul a respectat tot ceea ce si-a propus. Mai avem inca teme de facut, si aici vorbesc despre Legea salarizarii unice, Legea pensiilor si Legea bugetului de stat pe 2011.

Cezar Preda: 50 de parlamentari PD-L ar putea refuza sa voteze bugetul (Video)

In perioada urmatoare este nevoie de responsabilitate. Facem un apel la partidele din Opozitie sa vina la servici, sa vina la treaba si sa discutam in Parlament legile care trebuiesc adoptate", a mai spus Gheorghe Flutur.

Oficialul PD-L a mai spus ca bugetul de stat pe 2011 nu este construit in baza legii de reducere a TVA la alimentele de baza si a celei privind neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 lei, votate in Parlament.

"La proiectul bugetului de stat nu s-a avut in vedere niciuna dintre cele doua legi, forma in care s-a discutat bugetul de stat pe 2011. La etapa aceasta, la ce s-a discutat la nivelul Guvernului nu s-a avut in vedere nici legea legata de TVA si nici de impozitarea pensiilor", a sustinut Gheorghe Flutur.

Quarterly Report - Editia 4

Avertismentul lui Traian Băsescu: Alegerile ar putea fi contestate
Avertismentul lui Traian Băsescu: Alegerile ar putea fi contestate
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi, 23 mai, că dacă PMP nu primeşte banii de subvenţie ca urmare a deciziilor favorabile primite în justiţie, nu poate decât să conteste...
A reușit să-și recupereze Gabriela Firea electoratul de la Piedone? Analist: „Cred că va mai crește în sondaje”
A reușit să-și recupereze Gabriela Firea electoratul de la Piedone? Analist: „Cred că va mai crește în sondaje”
Ultimele sondaje de opinie pentru Primăria Capitalei o dau pe candidata PSD Gabriela Firea pe primele poziții, în unele dintre ele devansându-l pe Cristian Popescu Piedone. În acest context,...
#Flutur motiune cenzura, #PDL legea bugetului stat, #birou permanent PDL, #PDL vizita FMI , #Gheorghe Flutur