Flutur, PD-L: Sprijinim programul de lucrari publice si parteneriatul cu Biserica

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 14:20
679 citiri
Flutur, PD-L: Sprijinim programul de lucrari publice si parteneriatul cu Biserica
Foto: Realitatea Tv

Purtatorul de cuvant al PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat ca Biroul Permanent al partidului a decis sa sprijine programul de lucrari publice al Guvernului si un parteneriat Stat-Biserica pe proiecte de asistenta sociala.

"E vorba de un program curajos care se va derula intre 2011 si 2015. 1.500 de localitati vor fi beneficiare ale masurii, prin constructia de drumuri, retele de apa curenta si canalizari", a spus Gheorghe Flutur.

Programul guvernamental este unul "amplu" si se adreseaza mediului rural, dar si unor localitati din mediul urban, a mai comunicat reprezentantul PD-L.

Totodata, planurile Guvernului mai includ si deblocarea creditarii in mediul rural.

Al doilea subiect dezvoltat la Biroul Permanent al PD-L a fost parteneriatul Stat-Biserica pentru proiecte sociale.

"Doamna deputat Raluca Turcan a depus o initiativa legislativa care va intra la Camera Deputatilor pentru dezbateri, la comisia de munca. E vorba de asistenta sociala pentru copii si batrani care nu au sprijin. Initiativa are in vedere depunerea unor proiecte de finantare", a explicat Flutur.

Programul de lucrari publice fusese anuntat anterior de premierul Emil Boc, ca o modalitate de a ajuta revenirea economica, in timp ce parteneriatul cu Biserica e un proiect anuntat de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, la intrarea in PD-L.

Quarterly Report - Editia 4

Ciolacu, despre audierea lui Coldea la DNA: ”Lucrurile sunt într-o normalitate”
Ciolacu, despre audierea lui Coldea la DNA: ”Lucrurile sunt într-o normalitate”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 23 mai, întrebat despre situaţia fostului şef din Serviciul Român de Informaţii Florian Coldea, chemat la DNA, că ”lucrurile sunt într-o...
Avertismentul lui Traian Băsescu: Alegerile ar putea fi contestate
Avertismentul lui Traian Băsescu: Alegerile ar putea fi contestate
Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat joi, 23 mai, că dacă PMP nu primeşte banii de subvenţie ca urmare a deciziilor favorabile primite în justiţie, nu poate decât să conteste...
#PDL program lucrari publice, #decizii Birou Permanent PDL , #Gheorghe Flutur