Blaga, catre Macovei: Minti! - vezi cum au votat pedelistii

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 23:24
4466 citiri
Blaga, catre Macovei: Minti! - vezi cum au votat pedelistii

Emil Boc, Elena Udrea, Monica Macovei, Sever Voinescu, Teodor Paleologu si Roberta Anastase au fost printre cei 14 democrat-liberali care au votat pentru prelungirea pana dupa alegerile generale a mandatului conducerii interimara a PDL, au declarat, duminica seara, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, presedintele demisionar al PDL Emil Boc si alti treisprezece democrat-liberali au fost in favoarea mentinerii interimatul conducerii partidului pana dupa alegerile parlamentare, informeaza Mediafax.

In timp ce europarlamentarul Monica Macovei explica, in sedinta Colegiului Director, procedura juridica privind conducerea interimara, presedintele Senatului, Vasile Blaga a acuzat-o pe aceasta ca "minte" pe procedura juridica. Macovei a raspuns acuzelor lui Blaga spunand ca nu vrea sa fie insultata, au precizat sursele citate.

Potrivit surselor citate, dispute au mai aparut in timpul sedintei intre Mihai Stanisoara si primarul de Arad, Gheorghe Falca. Stanisoara i-a spus lui Falca : "Mai taci din gura, m-am saturat sa tot faci pe profesorul", au mai spus, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

La sedinta Colegiului Director al PDL, Vasile Blaga si primarul de Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan s-au abtinut la vot atat in privinta convocarii conventiei, cat si in privinta prelungirii interimatului actualei conduceri a PDL.

De asemenea, in timpul discutiilor, primarul de Targu-Mures, Dorin Florea, primarul de Brasov, George Scripcaru si primarul de Alba-Iulia, Mircea Hava au spus ca in partid sunt oameni care trebuie sa faca un pas inapoi, pentru ca au o imagine negativa.

In timpul sedintei, mai multi lideri de filiale judetene l-au laudat pe Vasile Blaga, unii participanti apreciind ca acesta ar fi un conducator potrivt al PDL, au detaliat sursele, pentru MEDIAFAX.

Vasile Blaga nu a precizat, insa, la sedinta Colegiului Director, daca va candida la functia de presedinte al partidului si s-a aratat nemultumit ca unii s-au grabit sa anunte, dupa precedenta reuniune al Colegiului Director, ca el nu ar candida.

Citeste si:
Klaus Iohannis cheamă din nou partidele la consultări pentru desemnarea unui viitor premier
Klaus Iohannis cheamă din nou partidele la consultări pentru desemnarea unui viitor premier
Preşedintele Klaus Iohannis va avea, joi, 21 octombrie, consultări cu partidele şi formaţiunile parlamentare în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de premier. Consultările...
Daniel Fenechiu (PNL), despre scenariul în care nu se reface coaliția cu USR: „Vom vedea dacă se poate construi ceva cu PSD. O discuție e obligatorie”
Daniel Fenechiu (PNL), despre scenariul în care nu se reface coaliția cu USR: „Vom vedea dacă se poate construi ceva cu PSD. O discuție e obligatorie”
Liderul senatorilor PNL Daniel Fenechiu a declarat miercuri, 20 octombrie, că în cazul în care coalția de guvernare alături de USR nu se va putea reface, atunci nu este exclusă o colaborare...
Sursa: MEDIAFAX