"Ciocu' mic", candidata PD-L pentru Colegiul 19?

Duminica, 14 Februarie 2010, ora 21:36
4162 citiri
"Ciocu' mic", candidata PD-L pentru Colegiul 19?

Fostul deputat Anca Constantinescu si secretarul general al Camerei Deputatilor Gheorghe Barbu sunt doua variante de lucru pentru desemnarea candidatului PD-L in Colegiul 19 de deputat din Bucuresti, in conditiile in care Romeo Raicu si Mircea Raicu nu sunt interesati sa candideze.

Conducerea filialei din sectorul 4 a PD-L intentioneaza sa propuna trei nume in Biroul Permanent National al partidului de luni privitor la candidatul din Colegiul 19, ramas vacant dupa demisia din Parlament a Danielei Popa (PC), urmand ca liderii partidului sa aleaga dintre ei.

"Cele mai mari sanse le au Gheorghe Barbu si Anca Constantinescu. Am incercat sa cautam un candidat puternic care sa poata castiga alegerile. Chiar daca nu a fost Colegiul nostru, dupa alegerile de la sectorul 1 ochii sunt atintiti spre noi si trebuie sa dam un semnal", au declarat surse din organizatia PD-L sector 4.

A treia varianta este inca in discutie, insa cele doua figuri proeminente din conducerea filialei, presedintele Romeo Raicu si viceprimarul Capitalei, Mircea Raicu, nu sunt interesate de o candidatura pentru acest post.

Pe de alta parte, democrat-liberalii intentioneaza sa sustina un candidat puternic, chiar daca acesta nu este membru al filialei. Astfel, Gheorghe Barbu a fost, pana la desemnarea sa ca secretar general al Camerei Deputatilor, deputat de Hunedoara, iar Anca Constantinescu este membru in organizatia PD-L sector 1.

Decizia finala a BPN ar putea fi amanata totusi in asteptarea desemnarii candidatului PC, care urmeaza sa fie sustinut de social-democrati si de liberali.

Si PC ar trebui sa stabileasca in cursul saptamanii care incepe candidatul partidului pentru locul de deputat din colegiul 19 din Bucuresti, conservatorii urmand sa aleaga dintre Liliana Minca, fost director al Loteriei Romane, si fostii deputati Lia Ardelean si Vlad Hogea.

Dupa cum s-a intamplat pentru Colegiul 1, cand PSD+PC a avut o intelegere cu PNL pentru a nu pune un contracandidat lui Radu Stroe, este de asteptat ca liberalii sa intoarca favoarea pentru Colegiul 19.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Anca Constantinescu candidat PDL, #Gheorghe Barbu candidat deputat , #stiri PDL