Daniel Oajdea, exclus din PD-L, dupa ce a anuntat ca voteaza motiunea (Video)

Luni, 14 Iunie 2010, ora 12:49
3362 citiri
Daniel Oajdea, exclus din PD-L, dupa ce a anuntat ca voteaza motiunea (Video)

Daniel Oajdea, deputat PD-L de Iasi, a fost propus pentru excludere din partid dupa ce a anuntat ca voteaza motiunea, decizia fiind luata in cadrul Biroului Permanent al Formatiunii.

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat ca decizia de a recomanda excluderea deputatului a fost luata cu 22 de voturi pentru, cinci impotriva. El a precizat ca BPN a trimis propunerea Consiliului National de Coordonare a PD-L pentru a fi aprobata.

Daniel Oajdea a declarat la Realitatea TV ca se astepta ca PD-L sa ia aceasta decizie.

"Ma asteptam, mi-am asumat riscul ca pot sa fiu exclus. Vreau sa spun ca eu nu am criticat partidul, nu a fost critica la adresa PD-L ci la adresa intregului guvern", a declarat Oajdea, precizand ca nu se va inscrie intr-o alta formatiune ci va ramane parlamentar independent.

Daniel Oajdea a spus ca nu regreta ca a criticat masurile luate de Executiv si a spus inca o data ca ar fi trebuit ca guvernul sa taie din salariile mari, nu din cele mici.

"Sunt deranjat de cei din partidul meu pentru faptul ca nu reduc mai intai veniturile uriase din aparatul de stat. Ei reduc salariile foarte mici", a mai spus Oajdea.

Se pare ca PD-L a decis sa actioneze in acelasi mod in cazul in care vor mai exista situatii similare.

"Nu putem sa fim de acord cu cei care doresc sa isi faca o imagine personala in aceasta perioada. Important este interesul pentru tara. Aceastea trebuie sa fie masura. Daca va mai exista un astfel de caz unitatea de masura va fi aceeasi. Sunt convins ca nu vor fi alte situatii la fel", a declarat Gheorghe Flutur.

Deputatul PD-L, Daniel Oajdea, pus de ieseni sa voteze pentru motiune

Deputatul PD-L Daniel Oajdea a organizat, duminica, la Iasi o intalnire cu alegatorii din colegiul sau pentru a lua o decizie privind modul in care va vota la motiunea de cenzura. In urma votului s-a hotarat: deputatul trebuie sa voteze pentru motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva masurilor de austeritate.

PD-L va analiza luni excluderea din partid a lui Daniel Oajdea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Daniel Oajdea exclus PDL, #Daniel Oajdea motiune cenzura , #stiri PDL