Falca si Hava, inclusi in delegatia PD-L pentru sedintele Coalitiei

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 17:22
614 citiri
Falca si Hava, inclusi in delegatia PD-L pentru sedintele Coalitiei

BPN al PD-L a stabilit luni persoanele care vor reprezenta partidul la intalnirile cu aliatii la guvernare de la UDMR, pe langa cei cinci lideri de la centru vor fi prezenti si Gheorghe Falca si Mircea Hava, conducerile PD-L si UDMR urmand sa se intalneasca in fiecare luni dimineata de la ora 9.00.

Liderii democrat-liberali au hotarat ca la sedintele comune cu liderii UDMR partidul sa fie reprezentat de catre cinci lideri de la centru (Emil Boc, Theodor Stolojan, Adriean Videanu, Vasile Blaga si Gheorghe Flutur), precum si liderii organizatiilor judetene care au obtinut rezultatele cele mai bune in partid la ultimele patru alegeri: Gheorghe Falca (foto)(Arad) si Mircea Hava (Alba).

Totodata, BPN a votat si cei sase supleanti ai acestei delegatii. Supleantii sunt tot lideri de filiala alesi pe acelasi criteriu. Este vorba de presedintii organizatiilor din Timis, Tulcea, Dambovita, Neamt, Bistrita-Nasaud si sectorul 3 din Bucuresti.

Conducerile PD-L si UDMR se vor intalni in fiecare luni dimineata incepand cu ora 09.00.

PDL a mandatat liderii grupurilor parlamentare sa demareze cat mai repede discutiile cu celelalte grupuri pentru constituirea rapida a comisiei de revizuire a Constitutiei, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur facand un apel la celelalte partide sa sprijine demersul de modificare a legii fundamentale in sensul eliminarii uneia dintre Camerele Parlamentului si reducerea numarului de parlamentari la 300.

"Vom discuta si cu UDMR calendarul de revizuire, pentru ca dorim sa punem in aplicare cat mai repede vointa electoratului", a declarat Gheorghe Flutur.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Falca Hava delegatie PDL, #Gheorghe Falca sedinta Coalitie , #stiri PDL