Generalul (r) Eugen Badalan candideaza din partea PD-L la Primaria Braila

Luni, 07 Aprilie 2008, ora 20:22
3713 citiri
Generalul (r) Eugen Badalan candideaza din partea PD-L la Primaria Braila

Generalul (r) Eugen Badalan a declarat, luni, ca va candida din partea PD-L la Primaria Braila la alegerile locale, sustinand ca a avut oferte de la alte formatiuni politice, care i-au dat posibilitatea sa candideze pentru presedintia CJ Braila, dar le-a refuzat, relateaza NewsIn.

"M-am decis in urma cu doua saptamani sa candidez, urmand sa o fac din partea PD-L. M-am hotarat sa candidez pentru primarie pentru ca am constatat ca la Braila, in ultimii patru ani, s-a cam dus totul de rapa. Orasul a devenit o platforma de gunoi dupa ce, in urma cu cativa ani, era premiat ca cel mai curat. Am mai avut oferte si de la alte partide. Nu ar fi frumos sa spun acum ce partide. Mi s-a oferit un post de senator, de deputat sau sa candidez la presedintia Consiliului Judetean", a declarat, luni, generalul (r) Eugen Badalan.

Eugen Badalan si fostul prefect al judetului Braila Nicolae Mitroi, validat ca viitor candidat PD-L la sefia Consiliului Judetean Braila, vor fi lansati oficial saptamana viitoare, in prezenta unor reprezentati ai conducerii partidului. Atat Eugen Badalan, cat si Nicolae Mitroi, si-au exprimat adeziunea la acest partid de scurt timp.

"Deja erau cunoscute persoanele, atat la Braila, cat si la nivel local, iar astazi, la Bucuresti, nu a fost decat o formalitate. Avem un program pe care il vom respecta, pas cu pas, pentru ca domnul Badalan sa fie recunoscut, din nou, in randul brailenilor, pentru ca stim cu totii ca este brailean de-al nostru", a declarat presedintele PD-L Braila, Nicolae Mitroi.

Badalan a trecut in rezerva, la cerere, dupa ce el si alti 12 ofiteri activi sau in rezerva ai MApN au fost acuzati de fapte de coruptie savarsite in dosarul Tofan.

Potrivit DNA, acestia ar fi subevaluat preturile la deseurile metalice rezultate din dezmembrarea tehnicii militare si au acceptat preturi supraevaluate la anvelope in contractul incheiat cu SC Tofan.

Dosarul se afla in prezent la Curtea Constitutionala, pentru solutionarea unei exceptii de neconstitutionalitate.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Ce șanse mai are Cătălin Cîrstoiu să-i devanseze pe Piedone și Nicușor Dan: ”O misiune complicată pentru coaliție”
Luni, 25 martie, au apărut primele sondaje de opinie după ce alianța PSD-PNL l-a anunțat oficial pe medicul Cătălin Cîrstoiu în calitate de candidat pentru Primăria Capitalei. Deși sunt...
#eugen, #badalan, #primarie, #Braila, #candidat, #PDL , #stiri PDL