Gheorghe Ciobanu e candidatul PD-L la primariaTimisoarei

Joi, 10 Aprilie 2008, ora 14:38
3355 citiri
Gheorghe Ciobanu e candidatul PD-L la primariaTimisoarei

Fostul sef al Directiei Regionale Vamale din Timisoara din timpul guvernarii CDR, Gheorghe Ciobanu (foto), a fost desemnat, joi, candidatul PD-L la Primaria Timisoara, informeaza NewsIn.

PD-L Timis a anuntat joi, prin presedintele filialei, ca partidul intra in campanie, concomitent prezentandu-l pe candidatul partidului la fotoliul de primar al Timisoarei.

"Cei doi, din dreapta si din stanga mea, adica domnul Constantin Ostaficiuc este candidatul nostru pentru functia de presedinte al

Consiliului Judetean si domnul Ciobanu, care este candidatul nostru pentru functia de primar a municipiului Timisoara", a declarat, joi, presedintele PD-L Timis, Dorel Borza.

Gheorghe Ciobanu a fost, in anii '90, sef de tura la Vama Moravita.

In sase ani a ajuns director al Directiei Regionale Vamale Timisoara, post pe care l-a ocupat in perioada 1999-2001.

In 2002 a devenit consilierul fostului baron local PSD, Dan Ioan Sipos, care era si presedinte al Consiliului Judetean Timis.

Ciobanu a fost membru PSD, iar la Prefectura (n.r, subprefect) a ajuns fiind sustinut de PD, unde a ocupat postul de secretar executiv.

"Sunt mandru de activitatea mea de pana acuma, nu am nimic ce sa-mi reprosez" a spus joi, Gheorghe Ciobanu, candidatul PD-L la Primaria Timisoara, care crede ca are sanse mici la aceasta functie.

"In acest moment, sansele noastre sunt mici, dar bazandu-ma pe puterea partidului, pe forta echipei mele, pe valoarea membrilor sai, sunt convins ca avem sanse reale de a accede in turul doi", a mai precizat acesta.

Presedintele PD-L Timis a tinut sa-i stranga mana presedintelui CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, candidatul numit de conducerea centrala a partidului pentru sefia administratiei judetene in semn ca lasa in urma acuzatiile referitoare la acesta, potrivit carora Ostaficiuc ar fi colaborat cu PSD, la ultimele alegeri locale si chiar ca unii primari democrati ar fi fost mituiti sa treaca in barca social-democratilor.

"Nu am niciun regret referitor la declaratiile mele de atunci (n.r, in 21 martie a.c). Sunt fapte care se cunosc, dar care s-au prescris intre timp. Sunt presedintele partidului sunt responsabil de campanie si mi-am asuma sarcina de a coordona campania, una alerta si unitara", a declarat seful PD-L Timis, Dorel Borza.

La alegerile locale, Borza ocupa primul loc pe lista consilierilor judeteni, dupa ce ar fi vrut sa candideze in locul lui Ostaficiuc.

PD-L Timis exclude orice varianta de alianta pre-electorala, insa niciuna post-electorala, inclusiv cu PSD.

"Exista o traditie de colaborarea a fostului PD cu PNL si PNTCD. In conditiile in care PNL a anuntat ca exclude colaborarile cu PD-L, noi putem avea colaborari post-electorale cu oricare din toate celelalte partide", a precizat Borza.

Potrivit lui Borza, vineri, la Bucuresti, PD-L lanseaza toti candidatii pentru alegerile locale din iunie.

Tinta filialei timisene este castigarea presedintiei CJ Timis, accesul in turul doi al candidatului filialei la Primaria Timisoara, castigarea Primariei Lugoj, a cel putin patru din cele opt conduceri ale oraselor din judet si a jumatate din primariile comunale.

PD-L Timis numara aproximativ 18.000 de membri.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
De când PSD și PNL au decis să aibă candidați comuni la alegerile locale în mai multe județe, inclusiv în Capitală, în interiorul celor două partide au început să apară nemulțumiți....
#PDL, #candidat, #Timis, #gheorghe stefan, #primaria Timisoara , #stiri PDL