Gheorghe Falca: PD-L este singurul adversar al PD-L

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 08:58
1128 citiri

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, secretar executiv al PD-L la nivel national, a declarat, vineri seara, la alegerile pentru sefia organizatiei judetene, ca PD-L este singurul adversar al PD-L daca acest partid nu se reformeaza.

Falca a mai spus ca PD-L este singurul partid din Romania care poate creste prin modernizare si care poate coagula dreapta de pe scena politica.

"Mesajul PD-L de la Arad este: curaj in modernizare. La nivel national trebuie sa mergem pe trei directii. Prima, sa coagulam dreapta romaneasca. Stiu, s-a incercat de multe ori. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incercam.

Ion Iliescu a coagulat stanga in 2001. I-a fost usor pentru ca stanga este ieftina. Rolul nostru este sa coagulam dreapta si sa ajungem cel mai puternic partid recunoscut in zona dreapta, centru-dreapta.

Noi, astazi, avem doar un singur adversar: noi, daca nu ne reformam. Noi, daca nu intelegem ca suntem singurul partid care putem creste acum in Romania", a declarat Gheorghe Falca.

Acesta a mai adaugat ca al doilea punct, la nivel national, este acceptarea in interiorul partidul a organizarii pe colegii.

"Un partid fara profesionalism si fara profesionisti nu se poate. Aici, in Arad, am respectat profesionistii. stiu, este greu sa lupti pentru modernizarea partidului. Dar atunci cand ceri oamenilor sa accepte reformele tale, trebuie si tu, in interiorul partidului, sa accepti reformarea lui. Noi, la Arad, am reformat si vom merge inainte. Am crescut impreuna si am reusit ceea ce am dorit", a mai spus Falca.

Adversarii nu sunt Ponta sau Antonescu

Primarul Aradului a afirmat ca in PD-L sunt oameni care au platforme doctrinare, iar criza da sansa partidului pentru a se moderniza.

"Azi, nu Ponta este adversarul nostru. Adrian Nastase, in 2008, era de zece ori mai puternic ca Ponta. Astazi, nu Crin Antonescu este adversarul nostru politic. Stolojan, in 2001-2004, era de zece ori mai competent, mai corect. La PSD s-au ales, nu s-au reformat. Au vrut sa-si deschida putin partidul, dar s-au inchis.

Noi suntem singurul partid din Romania care putem creste in modernizare, care putem coagula ce inseamna centru-dreapta, care putem sa ne organizam si care putem sa intelegem in acest moment ce trebuie sa facem pentru Romania. Putem discuta de doctrine, avem oameni in partid care au platforme doctrinare. Toti incap in interiorul partidului si uniti vom reusi in aceasta directie", a mai afirmat Gheorghe Falca.

Liderul democrat-liberalilor le-a mai transmis celor prezenti la alegerile pentru sefia PD-L Arad ca trebuie sa aiba un singur proiect.

"Trebuie sa avem un singur proiect: proiectul PD-L. Este un proiect care nu se face pentru un an, pentru pentru doi ani. Proiectul Romania 2020, o viziune pentru tara, pentru oameni si pentru Europa. Criza e dureroasa, dar iti da oportunuitatea sa te modernizezi. Putem iesi mai tari si mai puternici", a mai spus Falca.

La alegerile pentru conducera organizatiei judetene a PDL Arad au mai fost prezenti senatorii si deputatii de Arad, Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei, deputatul Bogdan Cantaragiu.

Singurul candidat la sefia organizatiei PDL Arad a fost actualul presedinte, Gheorghe Seculici, in timp ce pentru cele doua functii de prim-vicepresedinte au candidat primarul Aradului, Gheorghe Falca, si presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gheorghe Falca alegeri Arad, #Gheorghe Falca alegeri PDL Arad , #stiri PDL