Gheorghe Stefan: Mitingurile sunt organizate de USL

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 20:46
2918 citiri
Gheorghe Stefan: Mitingurile sunt organizate de USL
Foto: Evenimentul Zilei

Vicepresedintele PDL Gheorghe Stefan a declarat, duminica, ca mitingurile din Capitala si din intreaga tara sunt organizate de liderii USL care "vor sa ajunga la putere prin metode anarhice".

"Va dau exemplu Piatra Neamt, unde s-au organizat pe Facebook, in frunte cu presedintele PNL Viorel Chirila. Aceste mitinguri nu sunt spontane deloc. Sunt organizate de USL, in toata tara. Fenechiu a recunoscut asta la Iasi, chiar si Crin Antonescu a recunoscut ca un membru al PNL a organizat pe Facebook", a afirmat liderul PDL, care este si primar al orasului Piatra Neamt.

In opinia sa, reprezentantii partidelor din Opozitie "vor sa ajunga la putere prin metode anarhice".

Protestele devin violente la Bucuresti: Un manifestant a luat foc in Piata Universitatii

"Sa protesteze, dar sa protesteze conform legilor in vigoare, adica sa aiba autorizatie. Daca nu au autorizatie, sa plece acasa, ori reprezentantii organelor abilitate sa aplice legea", a mai aratat primarul democrat-liberal, precizand ca, prin aplicarea legii cel mai probabil manifestantii vor fi amendati.

Intrebat daca este de parare ca manifestatiile vor continua si zilele urmatoare, reprezentantul PDL a raspuns: "ar trebui sa se duca si la serviciu, cum sa traim mai bine daca nu muncim?".

Cat priveste revendicarile manifestantilor, care au cerut demisia guvernului si a sefului statului, Stefan este de parere ca nu trebuie tinut cont de asemenea solicitari, intrucat masurile de austeritate pe care le-a luat Guvernul in urma cu doi ani sunt luate acum si de alte state europene.

"Basescu si Guvernul Boc au salvat Romania de la faliment. Veti vedea peste cativa ani ca vor ramane in istorie ca cei care au salvat tara de la colapsul economic", a conchis Gheorghe Stefan.

Mii de manifestanti s-au strans in strada in Bucuresti, Galati, Alba Iulia, Sibiu, Iasi, Brasov, Timisoara, Bacau, Vaslui, Piatra Neamt, Ploiesti, Pitesti, Arad, Hunedoara, Resita, Slobozia, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Satu Mare sau Focsani, in a treia zi de proteste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Gheorghe Stefan proteste USL, #Gheorghe Stefan proteste , #stiri PDL