Lider PDL: Presedinte acum, doar Blaga. Cine sa fie, Evita Peron Udrea?

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 10:47
4585 citiri
Lider PDL: Presedinte acum, doar Blaga. Cine sa fie, Evita Peron Udrea?

Unul dintre liderii importanti ai PDL, care a dorit sa nu-i fie citat numele, considera ca in acest moment partidul nu are alta varianta pentru postul de presedinte in afara lui Vasile Blaga si ii critica dur pe alti potentiali candidati la aceasta pozitie.

"Stiti cum e chestia asta? La inmormantarea unui unchi foarte bogat, toate rudele in loc sa-l inmormanteze, se cearta pe avere, apoi descopera ca nu mai e, unchiul a papat toti banii. Poate fi avuta in vedere schimbarea lui Blaga, dar exista cineva care sa ocupe functia asta cu adevarat, sa incerce sa fie mostenitorul unchiului bogat?", a spus politicianul pentru Ziare.com

Intrebat daca Elena Udrea ar putea fi presedinte al PDL, mai ales ca a obtinut unul din cele mai bune scoruri ale partidului, acesta a raspuns ironic.

"Evita Peron nu e in postura asta, vad ca acum vorbeste de la inaltimea celor 12 mii de voturi pe care le-a luat, doar ca nu le-a luat ea, le-a luat "Pinalti". Ar trebui sa-si schimbe numele in Elena Udrea Pinalti. Trebuia sa ia voturi unde a fost presedinte", a adaugat acesta.

El nu-l vede presedinte nici pe fostul lider al partidului, Emil Boc. "Ce sa faca Boc?", a intrebat retoric acesta.

In opinia sa, desi Blaga trebuia sa ramana lider, deocamdata, el e "presedintele care trebuie sa caute un presedinte". Politicianul ii critica pe alti potentiali lideri, precum Mihai Razvan Ungureanu, despre care spune ca e "zero" din punct de vedere electoral.

"PDL e un partid care are nevoie de un presedinte locomotiva, dar nu prea vad cine sa fie.

MRU e un baiat din categoria Baconschi, Paleologu, de toata isprava, dar din punct de vedere electoral e egal cu zero. Una e sa fii o persoana ok, sa te cunoasca 4 oameni de la Revista 22, alta e sa treci testul electoral", s-a aratat de parere liderul din PDL. In acelasi timp, el e de parere ca Alianta Romania Dreapta nu trebuia facuta.

Chiar si asa, pedelistul vede posibila descoperirea unui lider-locomotiva in interiorul partidului.

"Daca se gaseste o persoana si vrea si are si mijloace si dorinta, totdeauna sunt solutii", a mai spus acesta.

Astia vor sa ia partidul

Politicianul critica figurile venite in ultimii ani in PDL, considerand ca au adus un deserviciu partidului.

"Sunt persoane venite din toate zarile, au dus partidul unde l-au dus si nu au bunul simt sa recunoasca. Nici nu le trece prin cap ca ar putea sa aiba vreo vina si acum vor sa ia ei partidul. Astia stiu precis cum sa ia partidul de la 36% si sa-l aduca la 16%", s-a aratat el de parere.

Intrebat si cum se explica scorul slab si lipsa de coordonare a ARD, pedelistul a raspuns: "N-a condus nimeni. Toti au stat in colegiile lor, de frica sa nu piarda".

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...