Neamt: PDL renunta la portocaliu pentru verde. Pungile portocalii, aruncate peste gard!

Miercuri, 10 August 2011, ora 20:09
2367 citiri
Neamt: PDL renunta la portocaliu pentru verde. Pungile portocalii, aruncate peste gard!

Candidatul PDL pentru un post de deputat de Neamt la alegerile anticipate din aceasta luna, Adrian Radulescu, nu va folosi culoarea partidului, portocaliu, ci va folosi verdele.

"Folosesc verde, pentru ca sunt agricultor. Ma simt foarte bine in verde (...) E o culoare in care ma simt in mediul meu natural. Cu portocaliul nu m-am obisnuit, sunt tanar politican si am timp sa ma obisnuiesc", a declarat Radulescu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, la Realitatea TV.

El si-a motivat candidatura prin faptul ca "in cei doi ani de cand sunt secretar de stat, agricultorii au primit restantele din 2009, au primit bani mai multi".

Prezent in studio, europarlamentarul PDL Cristian Preda a spus ca oamenii deja au o aversiune fata de culoarea portocalie.

"Exista un blocaj cromatic. Mi-a spus cineva ca nu mai au curajul nici sa dea pungi portocalii, pentru ca sunt aruncate peste gard", a spus Preda.

El a respins ipoteza ca aceasta ar fi o pacaleala a PDL, spunand ca oamenii vad ca e acelasi partid.

"Credeti ca lumea e atat de batuta in cap incat sa nu vada ca e PDL, chiar daca e verde?"

Radulescu nu e primul candidat PDL care renunta la culoarea portocalie pentru alegerile anticipate. Teo Trandafir a castigat alegerile anticipate din Bucuresti folosind verdele, Dorel Dorneanu a castigat primaria Corni folosind aceeasi culoare, iar Daniel Raducanu a pierdut cursa pentru un fotoliu de deputat in Hunedoara, lui verdele nemaipurtandu-i noroc.

Citeste si:
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 25 septembrie, că va face tot posibilul ca, prin negocieri, să facă să funcţioneze, din nou, coaliţia de guvernare în formula PNL - USR PLUS -...
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Sursa: Ziare.com