PD-L a ridicat in coalitie problema pasajului Basarab

Luni, 23 Februarie 2009, ora 14:52
777 citiri
PD-L a ridicat in coalitie problema pasajului Basarab

Democrat-liberalii le-au cerut pesedistilor ajutorul pentru deblocarea situatiei din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, astfel incat declansarea lucrarilor la pasajul Basarab sa fie aprobata de catre consilierii locali ai Capitalei.

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a spus ca subiectul a fost abordat in sedinta de luni dimineata a coalitiei de guvernamant de catre reprezentantii partidului sau. "Am avut si in coalitie aceasta discutie referitoare la pasajul Basarab si le-am cerut ajutorul colegilor din coalitie astfel incat sa deblocam situatia din Consiliul General", a spus Flutur citat de Newsin.

Pedelistul a spus ca alesii locali din Bucuresti urmeaza sa se intruneasca pana cand proiectul va fi intruni majoritatea legala ceruta, de doua treimi din voturile consilierilor. "Este vorba de deblocarea circulatiei pe centura mediana a Capitalei. Noi vom solicita atatea intalniri, pana cand vom debloca situatia si vom avea majoritatea de doua treimi", a adaugat democrat-liberalul.

Continuarea procedurii de expropriere in zona lucrarilor la pasajul Basarab din Bucuresti a fost respinsa, joia trecuta, in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), dupa ce grupul consilierilor PSD a votat impotriva.

Surse din cadrul municipalitatii spun ca ordinul pentru a vota contra a fost primit de consilierii PSD de la presedintele pe Bucuresti al partidului, Marian Vanghelie, care ar fi fost nemultumit de functiile primite de social-democrati in diverse institutii subordonate Primariei Capitalei.

De altfel, majoritatea hotararilor de consiliu de pe ordinea de zi de joi, care priveau numiri ale reprezentantilor consiliului in respectivele institutii, au fost amanate, ceea ce a starnit nemultumirea celor de la PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PDL pasaj basarab, #coalitie guvernamentala discutii , #stiri PDL