PDL a creat o functie noua pentru Predoiu. Blaga: Saptamana viitoare vin nume cu rezonanta

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 20:58
2225 citiri
PDL a creat o functie noua pentru Predoiu. Blaga: Saptamana viitoare vin nume cu rezonanta

Colegiul Director (CD) al PDL a aprobat, vineri, marirea numarului de prim-vicepresedinti ai partidului de la 4 la 5, urmand ca aceasta propunere sa fie votata sambata de Consiliul National de Coordonare, a anuntat presedintele PDL, Vasile Blaga.

El a aratat ca aceasta decizie a fost votata cu unanimitate in Colegiul Director al partidului.

Blaga a refuzat sa precizeze daca noua functie de prim-vicepresedinte va fi ocupata de Catalin Predoiu.

"Nu am de facut nicio precizare. Maine Consiliul de Coordonare va aproba aceasta propunere de marire a numarului de prim-vicepresedinti de la 4 la 5", a spus Blaga.

De asemenea, Vasile Blaga a refuzat sa raspunda la o intrebare a ziaristilor legata de posibila candidatura la prezidentiale a lui Catalin Predoiu.

"Nu am de facut niciun comentariu", a raspuns Blaga.

Revenire surpriza pe scena politica: Catalin Predoiu s-a inscris in PDL

Fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu a intrat in PDL, urmand sa ocupe o functie de prim-vicepresedinte al partidului, au declarat vineri surse din partid.

Saptamana viitoare vin in PDL nume cu rezonanta

Pe de alta parte, liderul PDL a spus ca a colaborat foarte bine cu Adrian Papahagi si ii pare rau ca acesta a plecat din formatiunea politica, aratand ca "orice coleg care pleaca din partid este o pierdere", dar ca saptamana viitoare se asteapta intrarea unor "nume cu rezonanta".

"Imi pare rau, (Adrian Papahagi - n.red.) a ales un alt drum, am inteles ca se inscrie in Partidul Miscarea Populara, este decizia domniei sale, am colaborat bine cu domnia sa, ii urez succes", a raspuns Blaga unei intrebari pe aceasta tema.

De asemenea, Blaga a aratat ca orice coleg care pleaca din PDL reprezinta "o pierdere" pentru democrat-liberali.

Raspunzand altei intrebari, Vasile Blaga a precizat ca se asteapta la "foarte multe intrari noi" in PDL, mentionand ca saptamana viitoare vor intra "nume de rezonanta din mediul universitar din Capitala".

Papahagi a demisionat din PDL - Vezi in ce partid intra

Adrian Papahagi a anuntat vineri ca a demisionat din PDL si ca a acceptat sa faca parte din grupul de initiativa al Partidului Miscarea Populara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PDL functie primvicepresedinte Predoiu, #PDL Papahagi demisie, #Blaga inscrieri PDL, #PDL Predoiu prezidentiale , #stiri PDL