PDL acuza USL de instigarea oamenilor impotriva sa

Duminica, 22 Aprilie 2012, ora 20:13
2143 citiri
PDL acuza USL de instigarea oamenilor impotriva sa

PDL Bucuresti acuza USL de faptul ca ar fi platit oameni care sa protesteze la startul campaniei "Bucurestiul recicleaza", de duminica.

Reprezentantii PDL Elena Udrea si Silviu Prigoana s-au dus in parcul Drumul Taberei din Capitala pentru a ajuta la strangerea de hartie pentru reciclare, urmand ca, ulterior, aceasta sa fie valorificata pentru cumpararea de copaci, pentru plantare.

"Practic, atat Stefan Florescu, cat si Rares Manescu au incalcat flagrant legea prin trimiterea in Parcul Drumul Taberei a unor simpatizanti platiti care sa huiduie membrii PDL. Acestia, sub pretextul strangerii de semnaturi pentru candidatura lui Sorin Oprescu, au intreprins o actiune neautorizata, instigandu-i pe cei prezenti in parc. Legea adunarilor publice prevede foarte clar faptul ca nu se pot desfasura doua actiuni publice in acelasi loc, cu mentiunea ca PDL Bucuresti avea autorizatie de la Primaria Generala pentru manifestarea de astazi (duminica - n.red.)", se arata intr-un comunicat al PDL, remis Ziare.com.

PDL sustine ca reprezentantii USL au construit un scenariu prin care sa se creeze impresia unor nemultumiri populare semnificative impotriva PDL Bucuresti, ceea ce nu este adevarat.

In comunicat se precizeaza ca, pana in jurul orei 17, peste 70 de persoane au venit la punctul de strangere al maculaturii din Drumul Taberei.

"PDL Bucuresti nu neaga faptul ca, la un anumit moment, in cadrul manifestarilor publice ale candidatilor sai, pot sa existe si tensiuni generate de oameni nemultumiti de masurile de reechilibrare economica pe care le-a luat guvernul sprijinit in Parlament de Partidul Democrat Liberal. Cu siguranta insa, la toate aceste momente, reprezentantii partidului au incercat si vor incerca sa detensioneze situatia, prezentand necesitatea acelor masuri economice si implicatii sociale. Este firesc sa existe nemultumire, dar in niciun moment PDL Bucuresti nu va incerca sa suspende dialogul cu cetateanul", se mai arata in comunicat.

De altfel, PDL califica "incercarile unor televiziuni arondate USL" de a prezenta evenimentele de duminica ca fiind un "asalt al poporului impotriva PDL" drept rusinoase si neadevarate si "o manipulare de presa demna de lesinurile regizate de-a lungul timpului de aceleasi televiziuni ale mogulilor", conchide comunicatul.

T.B.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...