PDL Bucuresti va incepe in toamna dezbaterea pe candidaturile la locale

Vineri, 05 August 2011, ora 16:32

   

PDL Bucuresti va incepe in toamna dezbaterea pe candidaturile la locale
Democrat-liberalii bucuresteni vor avea posibilitatea de a-si anunta dupa 25 septembrie intentia de a candida pentru o functie in administratia Capitalei la alegerile locale din 2012, urmand ca decizia finala sa se ia in urma dezbaterilor din partid.

Secretarul general al PDL Bucuresti si presedinte al PDL sector 1, deputatul Vasile Gherasim, a afirmat ca in organizatie se lucreaza la conturarea unor profiluri de candidat cu cele mai mari sanse, in functie de fiecare sector.

"Ne preocupa structura socio-profesionala a candidatilor nostri, in functie de sectoarele in care candideaza pentru ca iti trebuie un alt tip de candidat pentru Zabrauti decat pentru Primaverii", a declarat Gherasim.

Totodata, PDL Bucuresti elaboreaza programe ce contin obiectivele pe care partidul intentioneaza sa le promoveze, atat pentru fiecare sector in parte, cat si pentru Capitala in ansamblul ei.

"Deocamdata facem o evaluare politica, nu individuala. Dupa ce facem aceste programe, vom avea si o lista aproximativa de candidati, dar dupa 25 septembrie. Inscrierea se va face pe baza optiunilor personale, adica omul sa doreasca sa participe la competitia electorala", a precizat Vasile Gherasim.

Intrebat daca are in plan o candidatura a sa pentru primaria sectorului 1, Vasile Gherasim, care a mai ocupat aceasta functie in perioada 2000-2004 (dar din partea PSD, n.r.), a afirmat ca nu a luat o decizie in acest sens. Singurul caz in care ar fi dispus sa candideze este cel in care nu va exista o alta persoana care sa aiba sanse reale sa castige primaria pentru PDL, in functie de sondaje si de competitia interna din organizatie.

"Daca voi avea notorietatea si popularitatea corespunzatoare, categoric voi candida. Insa vreau ca pe langa mine, ce am o anumita experienta, sa apara si tineri cu o energie poate mai mare decat a mea si sper sa pierd in fata lor. Asta va fi victoria mea: cand voi pierde competitia interna", a conchis Gherasim.
Sursa: rNews

Articol citit de 785 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Zacusca DePortocale
rank 5
Asteptam cu real interes profilurile candidatilor portocalii...
...pentru functiile de primar de sector. Tare curiosi suntem mai ales la sectorul 6 unde primar este Poteras. Caci dupa aproape 2 mandate ale luptatorului, se contureaza profilul unui candidat portocaliu care va trebui sa se lupte din toate puterile cu propria persoana sa nu mai fure deloc,
dinum
rank 2
nu va mai obositi
ca si asa nu conteaza
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor