PDL cere Opozitiei sa nu mai apeleze la amenintari si filmari la vestiare

Duminica, 26 Februarie 2012, ora 19:01
2232 citiri
PDL cere Opozitiei sa nu mai apeleze la amenintari si filmari la vestiare
Foto: Arhiva

PDL denunta "modul agresiv si securistic in care USL intelege sa faca politica" - "de la amenintarile 'barbatesti' la adresa unei femei politician pana la dezinformari si intruziuni de neiertat in spatiul intim" - facand referire la o emisiune la care au fost invitati senatorul PSD Dan Sova si pedelista Mihaela Popa.

"Ultimul episod al acestei lupte politice mutate in zona de razboi de gherila a avut loc in studiourile Realitatea TV unde senatorul PSD Dan Sova a recurs la amenintari impotriva senatorului PDL Mihaela Popa careia i-a spus, in pauza emisiunii: 'o sa va calc in picioare, primesc chiar acum informatii despre dumneavoastra'.

Acesta a fost raspunsul senatorului Sova la un adevar - acela ca nu a mai fost in ultimul timp in colegiul in care a fost ales in judetul Olt", se arata intr-un comunicat de presa remis al PDL, duminica, Ziare.com.

De altfel, se precizeaza in comunicat, senatorul Dan Sova a mentinut pe tot parcursul emisiunii un ton agresiv si amenintator la adresa Mihaelei Popa.

"Acesta este doar un ultim episod dintr-un lung sir de atacuri la persoana rusinoase care amintesc de metodele securistice al caror stapan absolut este Dan 'Felix' Voiculescu. Dupa cum filmarile din vestiare au fost o minge la fileu pentru Crin Antonescu, dornic sa speculeze politic un moment extrem de intim din viata unui om, tot asa Dan Sova astepta sa primeasca pe sms notele informative despre partenerul sau de dialog din emisiune pentru 'a-l distruge'", completeaza sursa citata.

Democrat liberalii mai dau ca exemplu "falsificarea unor documente oficiale pentru a-l discredita pe ministrul educatiei de atunci, Daniel Funeriu, cu jignirea in direct a presedintelui CNAS Lucian Duta de catre Mihai Gadea si dezinformarea constanta la care USL recurge pentru a castiga puncte politice".

"Intelegem ca exista o stare accentuata de iritare si disperare la nivelul USL din cauza rezultatelor din ultimele sondaje de opinie insa le sugeram colegilor din opozitie sa apeleze la solutii politice decente si normale intr-o democratie, nu la amenintari, agresivitate verbala si filmari la vestiare", conchide comunicatul.

"Daca senatorul Dan Sova, pe care il consideram un tanar decent si instruit, a ajuns sa aiba asemenea iesiri, pentru mine devine evident ca tensiunea din USL a ajuns la cote maxime si ca politicienii mai putin experimentati cedeaza nervos.

Frictiunile si disputele din USL nu sunt insa o scuza pentru acest comportament deviant si solicit public conducerii USL sa sanctioneze derapajele interlope ale lui Dan Sova. Daca nu o vor face inseamna ca USL nu mai poate nici macar sa controleze discursul public al unui senator, daraminte sa reprezinte o alternativa viabila pentru viitor", a declarat Sulfina Barbu, presedinte al organizatiei de femei din PDL, comentand pe marginea aceluiasi subiect.

D.R.

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#Sova Mihaela Popa, #amenintari USL Sova, #filmare vestiar Antonescu , #stiri PDL