PDL si-a anuntat candidatii pentru colegiile Neamt si Maramures - Vezi cine sunt

Luni, 25 Iulie 2011, ora 16:20
1714 citiri
PDL si-a anuntat candidatii pentru colegiile Neamt si Maramures - Vezi cine sunt

Candidatii PDL pentru alegerile parlamentare partiale care se vor organiza in data de 21 august in colegiile Neamt si Maramures sunt Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, si profesoara Mariana Pop, consilier local la primaria Baia Mare, a anuntat, luni, la finalul BPN, purtatorul de cuvant si vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, Sever Voinescu.

"Suntem preocupati si am discutat despre alegerile partiale care urmeaza sa aiba loc pe 21 august in doua colegii, in Neamt si in Maramures, unde avem siguranta ca vom castiga, in ambele. Avem candidati extrem de puternici, candidati foarte buni, recunoscuti pe plan local, dar si national, si suntem convinsi ca socialistilor le va fi extrem de greu sa poata sa prezinte in cele doua colegii oferte mai bune decat ce avem noi. In colegiul din Neamt va candida domnul Adrian Radulescu, iar in colegiul din Maramures doamna profesor Popa", a declarat purtatorul de cuvant al democrat-liberalilor.

Alegeri partiale pentru deputati, in Maramures si Neamt, pe 21 august

In context, Sever Voinescu a precizat, legat de alegerile locale din 2012, ca PDL se afla in curs de identificare a candidatilor.

"Practic, la nivelul partidului, procesul de pregatire a alegerilor locale a inceput. Suntem in acest moment in procedura de identificare a celor mai buni candidati. Evident ca anumite organizatii ii au deja pentru ca sunt locuri in care s-au impus in mod natural. In alte organizatii, in alte judete, in alte localitati, unde situatia politica e un pic mai complicata, e nevoie de timp. Evident ca ii vom anunta pe toti in momentul in care deciziile vor fi luate", a declarat purtatorul de cuvant al PDL, precizand ca pentru Bucuresti nu a fost desemnat, inca, un candidat.

In judetul Neamt un mandat de deputat a ramas vacant in urma decesului parlamentarului PSD Victor Surdu, pe 7 aprilie.

In judetul Maramures o functie de deputat a fost vacantata dupa ce parlamentarul independent Catalin Chereches a fost ales primar al municipiului Baia Mare.

Candidaturile la alegerile parlamentare partiale din Neamt si Maramures se depun pana la 1 august, iar campania electorala se va desfasura in perioada 6-20 august. Scrutinul va avea loc pe 21 august.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#PDL alegeri, #alegeri colegiu Maramures Neamt, #alegeri Maramures , #stiri PDL