Prim-vicepresedintele PDL Mehedinti pleaca la PNL

Marti, 26 Martie 2013, ora 14:12
1170 citiri
Prim-vicepresedintele PDL Mehedinti pleaca la PNL

Prim-vicepresedintele PDL Mehedinti, Ion Mitu, trece la PNL urmandu-l astfel pe fostul presedinte al organizatiei judetene din Mehedinti Mihai Stanisoara, care a trecut si el in randul liberalilor.

Ion Mitu este considerat un apropiat al fostului lider al PDL Mehedinti, iar impreuna cu el vor pleca la PNL aproape 80 de alesi locali ai PDL - 17 primari, 8 viceprimari si 53 de consilieri locali, anunta Mediafax.

Ion Mitu a confirmat, marti, inscrierea in PNL, confirmand ca impreuna cu el vor pleca si cei 78 de alesi locali ai PDL din judetul Mehedinti.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Ion Mitu este fost prefect de Mehedinti in perioada Guvernului Boc. Totodata, el a candidat la alegerile parlamentare din decembrie 2012, intr-un colegiu de senator din judetul Mehendinti, insa a pierdut alegerile.

Pe 6 martie, prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012. Mihai Stanisoara era si lider al grupului deputatilor democrat-liberali si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.

Citeste si:
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Ciprian Ciucu: USR trebuie să fie la guvernare. Nu cred că îi convine nimănui să se alieze cu PSD
Preşedintele PNL Bucureşti şi primar al sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat, sâmbătă, că USR ar trebui, după părerea sa, să rămână la guvernare cu PNL şi a subliniat...
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Sursa: Ziare.com