Primarul Tiberiu Iacob Ridzi da teren pe Internet gratis

Duminica, 30 Mai 2010, ora 16:20
1498 citiri
Primarul Tiberiu Iacob Ridzi da teren pe Internet gratis

Un operator de servicii de telecomunicatii din Romania a primit din partea autoritatilor locale de la Petrosani o suprafata de teren pe care urmeaza sa-si amplasaze echipamentele, contra a 20 de abonate de Internet.

Bussines-ul a fost propus administratiei de la Petrosani de firma RCS&RDS Bucuresti si a fost acceptata de consilierii municipali, desi a existat si o propunere de a amana cu o luna luarea unei decizii deoarere planul de amplasament al societatii nu corespundea cu realitatea.

"In loc de Primarie apar parcari si sunt multe astfel de inadvertente. Acest plan nu are suport, este incorect, nu corespunde cu realitatea. Noi trebuie sa dam un imobil care nu este identificat corect", declara DoinaPopescu.

Pe de alta parte autoritatile au considerat oportun acordarea terenului in conditiile in care de internet gratuit vor beneficia scolile, gradinitele si sediul primariei.

"Aceasta companie are punct de lucru la Petrosani si solicita incheierea unui contract de asociere avand ca obiect participarea municipiului Petrosani cu un teren de 10 metri patrati, cu scopul de a fi utilizat pentru amplasarea de echipamente, iar RCS&RDS se obliga sa subventioneze costul abonamentelor de Internet aferente unor 20 de locatii ce apartin administratiei locale si anume scolile, gradinitele si sediul primariei", declara primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Costul unui abonament la Internet pe locatie este de 15 euro pe luna, iar pe cele 20 de locatii firma RCS&RDS va suporta "pierdere" de 300 de euro. Dar s-a ales cu un teren in centrul orasului...

#Tiberiu Iacob Ridzi, #teren RCS Petrosani , #stiri PDL