Secretarul de stat Adrian Radulescu, candidat din partea PDL in Neamt

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 18:26
1971 citiri
Secretarul de stat Adrian Radulescu, candidat din partea PDL in Neamt

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Adrian Radulescu a anuntat, miercuri, la Drobeta Turnu Severin, la o intalnire cu fermierii din judetul Mehedinti, ca va candida pentru un mandat de deputat in Colegiul VI Neamt din partea PDL, la alegerile din 21 august.

"In premiera, aici, pentru dumneavoastra, o sa va spun ca pe data de 21 august sunt alegerile pentru Camera Deputatilor pentru postul de deputat ramas liber dupa moartea domnului Victor Surdu, Dumnezeu sa-l ierte, si voi candida pentru acest post sustinut de coalitia de la Putere, dar din partea Partidului Democrat Liberal.

Desi eu am fost simpatizant al UNPR - functia pe care o detin la minister este a UNPR -, in urma discutiilor care au avut loc in coalitie s-a decis ca trebuie sa candidez din partea PDL", a declarat Adrian Radulescu, fost sef de cabinet al actualului comisar european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, in perioada cand acesta ocupa functia de ministru al Agricuturii.

De ce nu are inca PD-L candidat pentru functia lui Victor Surdu?

Radulescu este unul dintre secretarii executivi ai UNPR si a fost propus de uniune pentru a ocupa chiar functia de ministru al Agriculturii la negocierile cu PDL din 2010.

Adrian Radulescu a fost mult timp presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).

Guvernul a aprobat, luna trecuta, doua hotarari pe baza carora se vor desfasura alegerile pentru ocuparea unui post de deputat in judetul Neamt si unul in judetul Maramures, alegerile partiale urmand sa aiba loc pe 21 august.

Este vorba de colegiul uninominal 6 din circumscriptia electorala Neamt, ramas vacant in urma decesului deputatului PSD Victor Surdu si de colegiul uninominal 2 din circumscriptia electorala Maramures, ramas fara reprezentare dupa ce deputatul Catalin Chereches a fost ales primar la Baia Mare, din partea USL.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#adrian radulescu candidat pdl neamt, #alegeri loc victor surdu , #stiri PDL