Ziare.com

Senator PD-L, executat silit pentru ca nu si-a mai platit ratele

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 21:08

   

Senator PD-L, executat silit pentru ca nu si-a mai platit ratele
Senatorul PD-L de Alba, Nicolae Dobra, este executat silit din cauza unui credit bancar de 100.000 de lei contractat in 2007 si neachitat, banca de la care a luat creditul - Leumi Bank - urmand sa scoata saptamana aceasta la licitatie un teren de 1.700 mp apartinand parlamentarului.

Senatorul PD-L Nicolae Dobra a luat un credit in anul 2007 scandent in 2009, insa in scurt timp nu a mai putut sa returneze ratele. Drept urmare, anul trecut a fost instituita o poprire asupra veniturilor sale provenite din indemnizatia de parlamentar si din pensie.

"Ca toti oamenii saraci. Ce, aveti impresia ca eu am bani destui sa platesc un credit? Banca isi face treaba, eu dau in fiecare luna, mi s-a poprit salariul, mi s-a poprit pe pensie 30%, deci dau 30% din toate veniturile mele. Incerc sa rezolv printr-un nou credit, am platit o suma, mi-a dat baiatul niste bani... Ce sa fac? Asta e situatia", a declarat Dobra, la Realitatea Tv.

Leumi Bank va scoate la licitatie terenul senatorului vineri, 23 aprilie.

"Prin prezenta publicatie de vanzare se aduce la cunostinta faptul ca in ziua de 23 aprilie 2010, ora 14.00, la Bank Leumi Romania S.A. - Sucursala Timisoara va avea loc vanzarea la licitatie publica a imobilului teren intravilan in suprafata totala de 1.781 mp situat in Sebes-Petresti, str.

Decebal, FN, judetul Alba, proprietatea lui Dobra Nicolae, cu domiciliul in Sebes, avand calitatea de debitor-garant ipotecar, imobil ce constituie garantie pentru creditul acordat de Bank Leumi Romania S.A. - Sucursala Alba Iulia, imprumutatului Dobra Nicolae. Pretul de pornire al licitatiei este de 153.150 lei", se arata in publicatia de vanzare a Leumi Bank.

Sursa: rNews

Articol citit de 1945 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Interesant ...

Inseamna ca asta e unul care nu fura ca daca fura nu era in situatia asta. 1-0 pentru PD-L ca restul sunt nejustificati :))

 

nu...

e interesant cine si acuie d-l Dobra,..ca si parlamentar ma asteptam sa aiba atita minte incit" sa stie sa se intinda cit ii este patura de mare,nu mai mult". banca ,..ete banca ,n-are suflet. tatal meu,zicea odata:" copile ,daca poti ,sa nu te imprumuti niciodata din banca",...si l-am ascultat pina acum.

 

corect!

functia, partidul, cunostintele nu trebuie sa conteze, toti sunt egali in fata legii

 

n-am inteles niciodata de ce s-au aruncat toti la credite,parca isi pierdusera mintile

nu le-ar fi putut plati nici daca nu era criza,lacomia omului este nelimitata.
inteleg sa iei un credit daca e vorba de o chestiune esentiala,dar ca sa te lafai in vile si masini de lux pe datorie,e o trufie care trebuie pedepsita.

 

Trufie?

Ma intreb daca ai primit o locuinta de la statul roman de vorbesti atat de usor. Pentru ca daca ai fi in situatia de a alege intre a plati 200-300 euro chirie pe luna sau o rata de aceiasi valoare pe o perioada de 10-15 ani pentru propria ta locuinta, cred ca un om inteligent ar alege varianta a doua. Nu cred ca e cazul senatorului prezentat in articol dar e cazul meu si nu regret ca platesc o rata lunara bancii (cam mare, adevarat) dar in cativa ani ma voi putea considera proprietarul propriei mele locuinte si nu a trebuit sa ma mut in ultimii ani de n ori ca si prieteni/colegi de-ai mei care stau in chirie.

. . .

Si mai zice cineva ca pd-l-ul fura ? ... Vorba lui GT ... de fura nu era in situatia asta.!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor