Senator PNL: 32 de parlamentari ai Puterii se pregatesc sa tradeze

Vineri, 30 Iulie 2010, ora 18:52
1398 citiri
Senator PNL: 32 de parlamentari ai Puterii se pregatesc sa tradeze
Foto: Arhiva

Senatorul PNL Emilian Francu sustine ca 32 de parlamentari PD-L se pregatesc sa treaca in Opozitie, migratia fiind planificata in luna septembrie, chiar inaintea motiunii de cenzura pe care o vor depune social-democratii.

"Circa opt senatori si cam 24 de deputati. Stiu acest lucru discutand cu colegi de-ai mei din Moldova, din Transilvania si mi-au spus ca au purtat discutii si unele dintre ele sunt demersuri serioase, de schimbare a optiunii politice", a declarat Frincu, citat de Realitatea TV.

Desi au primit sarcina de la partid sa racoleze parlamentari ai Puterii, social-democratii au indoieli ca ar putea convinge atatia liberal-democrati sa schimbe tabara.

"Acum, in luna septembrie, 32 de parlamentari, este exclus. Sunt multi care se gandesc ca mai pocneste o data Basescu din degete si le creste procentul foarte mult. Personal, nu stiu decat de trei parlamentari din arcul guvernamental care ar fi decisi sa treaca in PSD", a declarat Olguta Vasilescu, senator PSD.

Deputatul PD-L Mircea Toader a negat aceste zvonuri, afirmand ca a discutat cu colegii si nu exista semne ca cineva ar intentiona sa plece.

La fel, senatorul UNPR Liviu Campan a dezmintit aceste intormatii. "Sunt convins ca niciunul dintre parlamentarii UNPR, 27 cati sunt, nu duce tratative cu vreun partid politic sau altul", a spus Liviu Campanu.

Nu este pentru prima oara cand apar zvonuri in presa legat de dezertarea unor parlamentari democrat-liberali.

Primarul Brasovului dezminte zvonurile privind trecerea sa la PSD

"Jurnalul National" a scris ca primarul Brasovului, George Scutaru, ar fi avut saptamana trecuta o intalnire la un restaurant cu Liviu Dragnea, unde s-ar fi discutat trecerea mai multor organizatii ale PD-L din Ardeal, cu tot cu parlamentari, la PSD. Informatia a fost dezmintita atat de primarul Brasovului cat si de presedintele PSD, Victor Ponta, care a declarat ca Liviu Dragnea nu fusese in tara in perioada respectiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#dezertari PDL, #parlamentari PDL, #demisii PDL , #stiri PDL