Talmacean, inca un show - E fan Vanghelie, vrea sa fie ministru si umbla cu copiute la emisiuni

Miercuri, 13 Aprilie 2011, ora 23:07
3835 citiri
Talmacean, inca un show - E fan Vanghelie, vrea sa fie ministru si umbla cu copiute la emisiuni
Foto:stirileprotv.ro

Pedelistul Edmond Talmacean, care a devenit celebru dupa ce a dansat pe muzica lui Michael Jackson si a facut spectacol in mai multe emisiuni de televiziune, si-a dat din nou in petec miercuri seara, la Realitatea TV.

El l-a acuzat pe Ionel Danca, moderatorul emisiunii, ca i se spune cu ce sa-l atace si chiar i-a luat acestuia telefonul din mana.

"E o armata in spate care ma studiaza, asa cum studiez si eu inainte de emisiune. Recunoasteti ca vi se spune in casca. Ati primit si un mesaj in direct", a spus Talmacean, care i-a smuls aparatul din mana acestuia, dar nu s-a uitat la el. Cu toate astea, Danca i-a dat voie sa citeasca mesajul, dar el a refuzat.

La randul sau, lui i s-au luat din fata notitele, de cate Corina Dragotescu, care a dezvaluit, dupa ce consilierul local PD-L i-a dat voie, ca acesta avea foi cu definitia recesiunii, tabele economice, dar si cu proverbe populare.

Se vrea ministru, il simpatizeaza pe Vanghelie

Intrebat daca vrea sa fie ministru in viitor, Talmacean a dat de inteles ca are in vedere acest lucru, cam in 10 ani.

"Daca am fost consilier de ministru, inseamna ca am meritat sa fiu acolo. Daca peste 10 ani de zile o sa fiu in stare... sau partidul e cel in masura sa ia o asemenea decizie, nu eu ma pot autopropune (...) Oricine doreste sa duca la indeplinire anumite proiecte, pe care nu le putem duce daca nu avem o functie", a mai spus el.

Talmacean a dezvaluit si ca il place mult pe primarul sectorului 5, social-democratul Marian Vanghelie.

"Mie imi place domnul Vanghelie, poate cand era mic nu a avut posibilitatea sa invete, dar acum vedeti ca incepe sa se corecteze. Nu a fost criticat pentru masurile luate in sectorul lui, a fost criticat pentru greselile gramaticale", i-a luat Talmacean apararea lui Vanghelie.

Dupa fiecare emisiune m-am gandit 'Oare e bine sa mai apar?'

Referitor la interviul de miercuri din Adevarul, unde a cantat mai multe melodii cu dedicatie pentru diferiti lideri politici, atat din PD-L, cat si din Opozitie, Talmacean a recunoscut ca poate ar fi trebuit sa fie mai rezervat.

"Cand am dedicat au fost melodii sustinute de un mic spech, m-am gandit ca e bine sa vada si membrii nostri ca avem ceva care sa ne inflacareze. La Adevarul poate trebuia sa fiu mult mai rezervat, o sa incerc sa ma controlez", a spus democrat-liberalul.

Intr-un moment mai tensionat din timpul emisiunii, Talmacean a amenintat ca pleaca din platou, dezvaluind ca de fiecare data cand este invitat la televiziune se gandeste daca e bine sa mai apara sau nu.

"Eu pot acum sa ma ridic, sa nu mai apar. Dupa fiecare emisiune m-am gandit 'Oare e bine sa mai apar?'. Eu sunt sincer si incerc sa spun adevarul de fiecare data", a mai spus Talmacean.

"Acesta sunt eu, am fost blamat, apreciat, nu pot sa ma schimb", este fraza rostita de Talmacean in emisiune care...explica totul.

Partidul se leapada de Talmacean

In ultimele zile liderii PD-L au dat din colt in colt cand au fost rugati de jurnalisti sa comenteze prestatiile televizate ale colegului lor de partid.

Daca la primul dans toti au spus ca "nu se pune", pentru ca era o emisiune de divertisment, nu o dezbatere politica, Talmacean nu le-a facut viata usoara si a dat reprezentatie dupa reprezentatie in orice fel de emisiuni, cu orice tema, si chiar si in interviuri pentru site-uri de stiri.

Unul dintre "comunicatorii TV" ai PD-L care incearca de luni incoace sa spele imaginea partidului de zvacnirile artistice ale lui Talmacean este Gelu Visan. Cand la Realitatea Tv, cand la Antena 3, Visan se leapada de cate ori poate de colegul Talmacean.

Daca la inceputul saptamanii era cat de cat mai calm, spunand, la Antena3, ca Talmacean nu este trimis de partid la televizor, ci este invitat si el se duce, desi "partidul i-a zis mereu sa nu se mai duca", miercuri, la aceeasi televiziune, a rabufnit de-a dreptul, punandu-si mainile in cap si cerand jurnalistilor si tuturor sa inteleaga o data pentru totdeauna ca "Talmacean nu reprezinta pe nimeni", ci doar pe el insusi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Talmacean studiat armata, #Talmacean show, #Talmacean ministru , #stiri PDL
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
.... stai bre ca ma sufoc ! Talmaceanu asta a fost consilerul vreunui ministru !?? Mi se face rau .....