Tinerii din PDL au iesit sa dea zapada in Bucuresti: Noi nu stam in casa la cafea!

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 18:28
3230 citiri
Tinerii din PDL au iesit sa dea zapada in Bucuresti: Noi nu stam in casa la cafea!

Organizatia de Tineret a PDL Bucuresti s-a mobilizat si a iesit vineri sa dea zapada din fata unor scoli, dar si pe cateva strazi secundare. Actiunea s-a dorit o replica la acuzele unor lideri USL care spuneau joi ca PDL nu face decat sa dea "comunicate caraghioase" in care sa il acuze pe Sorin Oprescu.

"Organizatia de Tineret a PDL Bucuresti a intreprins astazi mai multe actiuni de deszapezire in fata unor scoli din Bucuresti si pe cateva strazi secundare, unde se stransese foarte multa zapada si nu intervenise nimeni.

Actiunile au venit ca un raspuns la gestionarea deficitara a situatiei zapezii in Capitala de catre administratia locala, in frunte cu primarul general, Sorin Oprescu. S-au dorit a fi un semnal de responsabilitate civica din partea OT PDL Bucuresti. De asemenea, OT PDL Bucuresti doreste sa ofere un exemplu si organizatiilor de tineret ale celorlalte partide politice din Capitala", se arata intr-un comunicat al OT PDL remis Ziare.com

Totodata, tinerii democrat-liberali doresc ca initiativa lor sa fie "un imbold" pentru ceilalti locuitori ai Capitalei.

"Demersul nostru nu are un caracter politic, ci unul civic. Vrem sa aratam ca impreuna, toti cetatenii Bucurestiului, putem sa schimbam lucrurile in oras. Daca deszapezim o strada, un trotuar in fata unei statii de metrou sau o alee intre blocuri, am facut mai multe decat daca am sta in casa la cafea. Asta inseamna sa fii parte a comunitatii si sa dai dovada de spirit civic", se arata in comunicatul citat.

Tinerii din PDL Bucuresti mai spun ca isi iubesc orasul, spre deosebire de Sorin Oprescu, pe care il acuza ca iese pe teren "doar cand vin televiziunile".

"Bine imbracat de iarna, cu o lopata, fiecare bucurestean poate contribui la un oras mai curat si mai putin afectat de zapada", a declarat presedintele OT PDL Bucuresti, Cristian Tugurel.

Dupa ce presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca orasul este paralizat de zapada si l-a acuzat pe primarul general ca nu face decat sa organizeze comandamente si sa dea declaratii, "pastrandu-si fortele pentru amendarea pensionarilor care nu au putut sa dea zapada din fata scarilor de bloc", contraatacul USL a venit imediat.

"Doamna Udrea si-a pus oamenii sa-l atace pe Oprescu in loc sa le puna cate o lopata in mana si sa-i trimita la dezapezire. Probabil asa inteleg pedelistii sa ii ajute pe bucuresteni", a replicat senatorul PSD Dan Sova.

Si deputata PSD Carmen Moldovan a criticat declaratiile adversarilor politici.

"In aceste momente dificile, in care iarna a lovit puternic Romania, iar sute de romani intampina probleme grave, cei de la PDL Bucuresti stau in birouri si scriu comunicate caraghioase, criticandu-i pe cei care sunt pe teren si fac tot ce le sta in putinta pentru a tine situatia sub control. Sa le fie rusine pedelistilor doamnei Udrea, care nu reusesc sa iasa din gandirea electorala nici in astfel de momente cand ar trebui sa fie solidari si sa treaca la actiune", a precizat social democrata.

C.B.

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...