USL si PDL, razboi in afise - Buba versus parlamentarii chiulangii

Luni, 12 Martie 2012, ora 10:13
4527 citiri
USL si PDL, razboi in afise - Buba versus parlamentarii chiulangii
Foto: Ziare.com

USL contraataca afisele cu "parlamentarii chiulangii" distribuite prin Capitala. Bucurestenii din colegiile parlamentarilor Opozitiei au gasit, in cutiile postale, flyere pe care scrie, cu majuscule, "Buba", deasupra imaginilor cu Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase.

In dreptul fotografiilor cu Elenea Udrea si Emil Boc este inscriptionat cuvantul "demis", in timp ce sub imagini "Pe doi i-am gonit! Cu Basescu si Anastase, noi nu colaboram!".

Pe cealalta parte a afiselor, USL le transmite bucurestenilor ca nu renunta la greva parlamentara demarata la inceputul acestei sesiuni parlamentare.

"Protestam pentru ca ei fura 1,2 miliarde de euro pe luna, nu ii ajuta pe romanii afectati de zapezi daca nu au votat PDL, au taiat salariile si au scumpit totul in Romania, au desfiintat spitalele, au indatorat fiecare roman cu peste 5.000 de euro", este inscriptionat pe flyerele Opozitiei.

Ar trebui sa revina USL la lucrarile Parlamentului? - Sondaj Ziare.com

Parlamentarii USL sunt in grava parlamentara, de la inceputul sesiunii legislative, in semn de protest fata de Putere, refuzand sa participe la lucrarile comisiilor sau la cele ale plenurilor.

Ei pun mai multe conditii pentru revenirea la lucrari, printre care demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, renuntarea la asumarile de raspundere sau desfiintarea grupurilor parlamentare ale UNPR.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca toti parlamentarii USL sunt obligati sa isi doneze indemnizatiile din lunile in care sunt in protest parlamentar, cei care nu o vor face urmand sa "paraseasca" partidele care formeaza Uniunea.

Antonescu: O sa ne imprumutam parlamentarii care nu au alta sursa de venit

Pe de alta parte, colegul sau de la sefia USL, Crin Antonescu, a sugerat ca parlamentarii care nu au alta sursa de venit, in afara de indemnizatii, vor fi nevoiti sa se imprumute.

PDL, atac la Oprescu: Apara chiulangiii, un simplu subaltern al lui Ponta si Antonescu

PDL a reactionat la greva Opozitiei si, in replica, a inceput o campanie de afisaj in Bucuresti, in care parlamentarii USL sunt prezentati drept "chiulangii" si se mentioneaza ca greva lor costa statul 1,4 milioane de euro in fiecare luna.

PDL incepe sa distribuie in weekend afisele anti-USL in Bucuresti

Saptamana trecuta, primarul Capitalei Sorin Oprescu a dispus ca bannerele despre greva USL sa fie date jos.

Intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, PDL a acuzat ca edilul "ii apara pe chiulangii si se plaseaza in postura de simplu subaltern ascultator al lui Crin Antonescu si Victor Ponta", amenintand ca il vor da pe Oprescu in judecata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#afise PDL USL greva, #parlamentari chiulangii USL afise, #afise Bucuresti buba PDL , #stiri PDL
Comentarii