Vezi cine sunt reformistii PD-L

Luni, 01 Februarie 2010, ora 14:11
2556 citiri
Vezi cine sunt reformistii PD-L
Foto: Day Life

Prima sedinta a comisiei de statut a PD-L, desfasurata luni, a facut un inventar al principalelor teme care vor fi abordate in intalnirile viitoare, ce vor avea loc saptamanal. Obiectivul acestor intalniri este asigurarea capacitatii PD-L de a ramane principala optiune a opiniei publice si in 2012.

"Dorim sa ne asiguram ca, in 2012, PD-L va fi principala optiune politica a romanior si trebuie sa pregatim de astazi mesajul si evolutia partidului", a afirmat liderul democrat-liberalilor, Emil Boc, care face parte din comisia de statut, impreuna cu alti 22 de membri ai conducerii centrale, parlamentari si europarlamentari.

Comisia de statut a PD-L are prima sedinta

Astfel, alaturi de Emil Boc isi asuma reformarea partidului prim-vicepresedintii partidului, Theodor Stolojan si Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, vicepresedintii PD-L Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde si Valeriu Stoica, deputatii Sulfina Barbu, Marian Avram, Nicusor Paduraru, senatorii Traian Igas si Anca Boagiu, reprezentantul primarilor PD-L, Gheorghe Falca, reprezentantul sefilor de Consilii Judetene, Florin Popescu, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, presedintele CJ Alba, Mircea Hava, deputatul Daniel Buda si presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc.

Potrivit liderului democrat-liberal, Emil Boc, cea mai importanta tema a prezentului este politica portilor deschise, iar in "PD-L trebuie sa ramana in continuare acest mecanism al promovarii pe baza de competente".

Ce vrea sa schimbe PD-L si de ce?

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur spera ca pana la jumatatea lunii martie sa fie centralizate toate propunerile privind modificarile de statut, nume sau sigla.

Comisia de statut a PD-L s-a reunit luni in prima sedinta de cand a fost infiintata.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#membri comisie statut PDL, #prima sedinta statut PDL, #reformare PDL , #stiri PDL