Vicepresedintele PD-L vrea sa revizuiasca politica partidului

Luni, 16 Iunie 2008, ora 16:47
1042 citiri
Vicepresedintele PD-L vrea sa revizuiasca politica partidului

Vicepresedintele PD-L Ioan Oltean a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca politica ce a determinat izolarea Partidului Democrat-Liberal trebuie revazuta in cadrul structurilor de conducere ale partidului.

"Probabil politica pe care noi am desfasurat-o la nivel national si care a determinat izolarea PD-L este una care trebuie revazuta.

Biroul Permanent National va trebui sa analizeze la modul foarte serios toate cauzele care au determinat pierderea municipiului Bucuresti si pierderea altor municipii resedinta de judet pentru ca, in viitor, sa inlature alte elemente care au determinat o asemenea atitudine a electoratului de izolarea PD-L", a declarat Ioan Oltean (foto), informeaza NewsIn.

Liderul PD-L a declarat ca pierderea municipiului Bistrita si a altor catorva comune importante, inclusiv a orasului Sangeorz-Bai, este determinata de coalitia formata intre PSD si PNL.

"Se pare ca aceasta coalitie a functionat foarte bine. In multe parti, acestei coalitii i s-au alaturat si alte formatiuni, in timp ce PD-L a fost peste tot singur. E regretabil ca Ion Iliescu revine in forta si ceea ce spunea, ca trebuie sa se realizeze o asociere de forte politice prin care PD-L sa fie izolat, se pare ca acesta a fost un deziderat al formatiunii sale politice care s-a realizat", a mai spus Ioan Oltean.

Potrivit deputatului, PD-L va face o analiza foarte serioasa a felului in care s-a desfasurat campania electorala, a cauzelor care au determinat neatingerea obiectivelor pe care si le-a propus si in functie de aceasta isi va stabili proiectele viitoare.

Oltean a adaugat ca la nivel de judet, cat si la nivel national, PD-L trebuie sa-si revada intreaga strategie pentru toamna, asa incat alegerile din noiembrie sa determine realizarea principalului sau obiectiv, ajungerea la guvernare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#Ioan Oltean, #politica, #PDL, #revizuire, #alegeri, #izolare , #stiri PDL