Viceprimarul Marinica Dinca (PD-L), desemnat interimar in locul lui Solomon

Joi, 18 Martie 2010, ora 13:25
1125 citiri
Viceprimarul Marinica Dinca (PD-L), desemnat interimar in locul lui Solomon
Foto: Primaria Craiova

Consilierii locali craioveni au decis, joi, ca viceprimarul Marinica Dinca (PD-L) sa preia activitatile lui Antonie Solomon, dupa ce edilul, aflat in arest pentru fapte de coruptie, a fost suspendat din functie de prefect.

Acesta a fost desemnat prin votul secret a 19 consilieri locali, cel de-al doilea viceprimar, Teodor Sas, fiind nominalizat doar de opt consilieri locali. De la sedinta de Consiliu Local Municipal a lipsit secretarul general al primariei Craiova, Nicoleta Miulescu, care a fost audiata si ea in dosarul de luare de mita, fals intelectul si uz de fals intocmit pe numele lui Antonie Solomon. Nicoleta Miulescu a solicitat, inca de luni, cinci zile de concediu de odihna pentru a-si face mai multe investigatii medicale.

Antonie Solomon a ramas in arest, dupa ce pe data de 8 martie, Curtea de Apel Pitesti a respins recursul inaintat de avocatii edilului impotriva deciziei de arestare preventiva data saptamana trecuta de Tribunalul Arges. De asemenea, Tribunalul Arges a respins marti, 16 martie, cererea de liberare sub control judiciar a primarului Craiovei, Antonie Solomon, arestat preventiv in urma cu doua saptamani. Decizia magistratilor a fost atacata cu recursde catre avocatii primarului, care se va judeca la Curtea de Apel Pitesti vineri, 19 martie.

Antonie Solomon ramane in arest preventiv

Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a emis, pe data de 10 martie ordinul prin care il suspenda din functia de primar al municipiului Craiova pe Antonie Solomon, care a fost arestat preventiv, saptamana trecuta, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#viceprimar PDL Marinica Dinca, #numit primar Craiova, #inlocui functie Antonie Solomon , #stiri PDL