Anca Boagiu i-a facut o oda lui Traian Basescu

Duminica, 08 Mai 2011, ora 23:29
2711 citiri
Anca Boagiu i-a facut o oda lui Traian Basescu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, l-au ridicat in slavi pe presedintele Traian Basescu in fata liderilor democrat-liberali prezenti la Palatul Parlamentului, unde Emil Boc si-a prezentat motiunea.

"A aparut un om si s-a asezat in fruntea noastra si care se numeste Traian Basescu, care este si astazi alaturi de noi. De cate ori am avut o campanie grea, foarte grea, in care presedintele Basescu sa nu ne fie alaturi, ca partid, ca sa ne sprijine pe noi, pe premierul Emil Boc, pe noi toti cei din sala astfel incat scorurile noastre sa ne duca la guvernare? Niciodata.

Sunt multi politicieni tineri in aceasta sala care au fost lansati in politica si au beneficiat in politica de ceea ce a insemnat barca aceea pusa pe lacul Snagov de unde ne-a dat drumul si ne-a spus: Hai vasliti! Partidul trebuie sa mearga mai departe! Am auzit tot felul de rautati si nu cred ca suntem partidul rautaciosilor", a declarat Anca Boagiu in fata democrat-liberalilor prezenti la Palatul Parlamentului, conform Realitatea.net.

"Sa renastem spiritul PD-ului de pe vremuri!", i-a indemnat sefa PD-L Bucuresti. "Asa cum era intre 2001-2004 cand scoteam bucurestenii pe strada. Apropo de liberali. I-am vazut aseara. Au avut o actiune si apoi cativa zgribuliti au iesit pe strada sa protesteze impotriva Puterii. Trebuie sa le aratam cum se fac actiunile de partid".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#PDL, #femei PDL, #femei pdl basescu , #Traian Basescu
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Era si momentul potrivit pentru a-i rdica o oda sefului de partid, Basescu. Doar au sarbatorit infiintarea pcr-ului.
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4