Lazaroiu: In PD-L, singurul liant e dorinta de a ramane la Putere

Joi, 24 Iunie 2010, ora 20:03
1369 citiri
Lazaroiu: In PD-L, singurul liant e dorinta de a ramane la Putere

Sebastian Lazaroiu, consilierul presedintelui Traian Basescu, a criticat, joi, PD-L-ul, aratand ca singurul lucru ce i-a tinut uniti pe democrat-liberali in aceasta perioada grea pentru partid a fost dorinta de a ramane la Putere, in rest neiesind in evidenta nicio valoare.

"Perioada asta de 2 luni a fost un test bun si pentru PD-L, sa vezi cum reactioneaza un partid pus in fata taierilor de pensii si salarii. Si Starea asta de panica, pana la urma, nu a aratat nimic altceva decat ca nu exista niciun liant in paridul asta, decat dorinta de a ramane la Putere. In rest, nu am vazut valori, nu am vazut doctrina, nu am vazut nimic", a spus Sebastian Lazaroiu, la videochatul Realitatea.net.

Udrea, viitor presedinte al PD-L?

Intrebat daca Elena Udrea ar putea prelua in viitor conducerea PD-L, consilierul prezidential a spus ca da.

"Sunt multi oameni in partid, inclusiv doamna Udrea, care la un moment dat ar putea accede la aceasta functie (presedinte al PD-L, n.red.). In general trebuie sa fie oameni foarte activi, cu initiativa si curaj, asta lipseste in momentul de fata, initiativa", a descris Lazaroiu fisa postului de presedinte al PD-L.

Cat despre soarta PD-L-ului dupa "era Basescu", Lazaroiu a spus ca presedintele deja nu mai este un simbol pentru democrat-liberali.

"Din punct de vedere al PD-L-ului, suntem in era post-Basescu, Traian Basescu ca fost simbol si lider al PD-L", a spus Lazaroiu.

Consilierul a laudat si realizarile sefului sau: "Si despre Traian Basescu se putea spune ca se lupta cu morile de vant si uite ca a realizat multe!".

Viitoarele alegeri, castigate de un partid pe Interent

Mai in gluma, mai in serios, Lazaroiu a lansat si o ipoteza al carei mesaj ar putea fi ca PD-L nu are sanse la urmatoarele alegeri.

Astfel, el a spus, in contextul modului in care blogul a schimbat fata politicii, ca ar fi interesant, ca experiment, constituirea unui partid pe Internet care ar putea chiar sa castige si alegerile.

"A schimbat mult fata politicii aparitia blogului. O provocare mai mare ar fi sa se faca un partid pe Internet. Ar fi testul sa vedem cat de puternica e lumea Internetului. S-ar putea ca un partid virtual sa castige viitoarele alegeri. Nu s-ar mai da galeti si pelerine si bani pentru voturi", a spus Lazaroiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Sebastian Lazaroiu PD L Basescu, #PDL putere alegeri Basescu, #Elena Udrea presedinte PDL , #Traian Basescu