Lazaroiu: In PD-L, singurul liant e dorinta de a ramane la Putere

Joi, 24 Iunie 2010, ora 20:03
884 citiri
Lazaroiu: In PD-L, singurul liant e dorinta de a ramane la Putere

Sebastian Lazaroiu, consilierul presedintelui Traian Basescu, a criticat, joi, PD-L-ul, aratand ca singurul lucru ce i-a tinut uniti pe democrat-liberali in aceasta perioada grea pentru partid a fost dorinta de a ramane la Putere, in rest neiesind in evidenta nicio valoare.

"Perioada asta de 2 luni a fost un test bun si pentru PD-L, sa vezi cum reactioneaza un partid pus in fata taierilor de pensii si salarii. Si Starea asta de panica, pana la urma, nu a aratat nimic altceva decat ca nu exista niciun liant in paridul asta, decat dorinta de a ramane la Putere. In rest, nu am vazut valori, nu am vazut doctrina, nu am vazut nimic", a spus Sebastian Lazaroiu, la videochatul Realitatea.net.

Udrea, viitor presedinte al PD-L?

Intrebat daca Elena Udrea ar putea prelua in viitor conducerea PD-L, consilierul prezidential a spus ca da.

"Sunt multi oameni in partid, inclusiv doamna Udrea, care la un moment dat ar putea accede la aceasta functie (presedinte al PD-L, n.red.). In general trebuie sa fie oameni foarte activi, cu initiativa si curaj, asta lipseste in momentul de fata, initiativa", a descris Lazaroiu fisa postului de presedinte al PD-L.

Cat despre soarta PD-L-ului dupa "era Basescu", Lazaroiu a spus ca presedintele deja nu mai este un simbol pentru democrat-liberali.

"Din punct de vedere al PD-L-ului, suntem in era post-Basescu, Traian Basescu ca fost simbol si lider al PD-L", a spus Lazaroiu.

Consilierul a laudat si realizarile sefului sau: "Si despre Traian Basescu se putea spune ca se lupta cu morile de vant si uite ca a realizat multe!".

Viitoarele alegeri, castigate de un partid pe Interent

Mai in gluma, mai in serios, Lazaroiu a lansat si o ipoteza al carei mesaj ar putea fi ca PD-L nu are sanse la urmatoarele alegeri.

Astfel, el a spus, in contextul modului in care blogul a schimbat fata politicii, ca ar fi interesant, ca experiment, constituirea unui partid pe Internet care ar putea chiar sa castige si alegerile.

"A schimbat mult fata politicii aparitia blogului. O provocare mai mare ar fi sa se faca un partid pe Internet. Ar fi testul sa vedem cat de puternica e lumea Internetului. S-ar putea ca un partid virtual sa castige viitoarele alegeri. Nu s-ar mai da galeti si pelerine si bani pentru voturi", a spus Lazaroiu.

Citește și:
PNL își pune speranțele în Nicolae Ciucă pentru prezidențiale: ”Va duce partidul la peste 30 de procente”
PNL își pune speranțele în Nicolae Ciucă pentru prezidențiale: ”Va duce partidul la peste 30 de procente”
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a anunțat luni, 26 septembrie, că premierul Nicolae Ciucă este, în prezent, principala opţiune a partidului pentru alegerile prezidențiale din...
Mesajul tăios al lui Tudor Chirilă pentru ministrul Educației: ”Sunteți nu doar un plagiator, ci și un apărător al plagiatorilor”
Mesajul tăios al lui Tudor Chirilă pentru ministrul Educației: ”Sunteți nu doar un plagiator, ci și un apărător al plagiatorilor”
Tudor Chirilă a reacționat dur luni, 26 septembrie, după răspunsul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, la acuzațiile de plagiat. După ce jurnalista Emilia Șercan a făcut public...